Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se Tom Hanks i Pinocchio-trailer

Endelig løfter Walt Disney sløret for den første trailer til den kommende Pinocchio-spillefilm.

Skrevet af / 01/06/2022 - 20:30
Se Tom Hanks i Pinocchio-trailer

Walt Disney Studios har haft enorm succes med at omplante deres største tegnefilmsklassikere til spillefilm. Live action-versionerne af Løvernes Konge, Aladdin og Alice i Eventyrland er alle tre blandt de mest indbringende film nogensinde.

Læs også Dyredokumentar med dubbing Disneys genindspilning af Løvernes konge er en blandet oplevelse. Vi har aldrig set bedre, mere naturtro animation, men teknologien står i vejen for det følelsesmæssige.

Disney har efterhånden en lang række af sådanne film, som alle er sikre stik i biograferne – og nu på streaming-tjenesten Disney+. Med live action-udgaver af film som Askepot, Mulan, Junglebogen, Skønheden og Udyret og Dumbo er pengene strømmet ind i underholdningsgigantens kasse.

Den næste film på udgivelsesplanen er en live action-udgave af en af Disneys allerstørste tegnefilmsklassikere: Pinocchio (1940).

Pinocchio 2
(Foto: Walt Disney)

Historien om den lille trædukke, der pludselig vækkes til live og derefter må vise, at han har et godt hjerte, før han kan blive en rigtig dreng, er i tegnefilmsversionen intet mindre end et filmisk mesterværk fra ende til anden!

I dag har Disney så udsendt den første trailer til nyindspilningen:

Skuespillerikonet Tom Hanks ses i rollen som Pinocchios “far”, træskæreren Geppetto. Ud over Hanks beklædes de bærende roller af Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco og Luke Evans.

Instruktionen står ingen ringere end Robert Zemeckis (Tilbage til fremtiden, Forrest Gump) for.

Læs også Stort udslip af Disney-klassikere Fra Snehvide til Frost.

Det er en film, vi har store forventninger til – og stor tro på. Med fremragende aktører såvel foran som bag kameraet samt en historie, der er både udødelig og tidløs, kan Disney her fremtrylle en ny klassiker.

Pinocchio får premiere på Disney+ den 8. september.

Pinocchio 3
(Foto: Walt Disney)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top