TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se Tom Hanks i Pinocchio-trailer

Endelig løfter Walt Disney sløret for den første trailer til den kommende Pinocchio-spillefilm.

forfatter
Publiceret 01/06/2022 - 20:30

Walt Disney Studios har haft enorm succes med at omplante deres største tegnefilmsklassikere til spillefilm. Live action-versionerne af Løvernes Konge, Aladdin og Alice i Eventyrland er alle tre blandt de mest indbringende film nogensinde.

Læs også Dyredokumentar med dubbing Disneys genindspilning af Løvernes konge er en blandet oplevelse. Vi har aldrig set bedre, mere naturtro animation, men teknologien står i vejen for det følelsesmæssige.

Disney har efterhånden en lang række af sådanne film, som alle er sikre stik i biograferne – og nu på streaming-tjenesten Disney+. Med live action-udgaver af film som Askepot, Mulan, Junglebogen, Skønheden og Udyret og Dumbo er pengene strømmet ind i underholdningsgigantens kasse.

Den næste film på udgivelsesplanen er en live action-udgave af en af Disneys allerstørste tegnefilmsklassikere: Pinocchio (1940).

Pinocchio 2
(Foto: Walt Disney)

Historien om den lille trædukke, der pludselig vækkes til live og derefter må vise, at han har et godt hjerte, før han kan blive en rigtig dreng, er i tegnefilmsversionen intet mindre end et filmisk mesterværk fra ende til anden!

I dag har Disney så udsendt den første trailer til nyindspilningen:

Skuespillerikonet Tom Hanks ses i rollen som Pinocchios “far”, træskæreren Geppetto. Ud over Hanks beklædes de bærende roller af Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco og Luke Evans.

Instruktionen står ingen ringere end Robert Zemeckis (Tilbage til fremtiden, Forrest Gump) for.

Læs også Stort udslip af Disney-klassikere Fra Snehvide til Frost.

Det er en film, vi har store forventninger til – og stor tro på. Med fremragende aktører såvel foran som bag kameraet samt en historie, der er både udødelig og tidløs, kan Disney her fremtrylle en ny klassiker.

Pinocchio får premiere på Disney+ den 8. september.

Pinocchio 3
(Foto: Walt Disney)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend