Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Only Murders in The Building fornyes med sæson 4

Disney+ lover endnu en sæson med letbenet komik fra Steve Martin & Co.

Skrevet af / 08/10/2023 - 11:20
Only Murders in The Building fornyes med sæson 4

Komikeren Steve Martins comeback fik stående ovationer fra kritikerne og opnåede skyhøje seertal på streamingtjenesten Disney+.

Serien var (med undtagelse af Billy Lynns hjemkomst) komedielegenden Steve Martins første rolle i en større film/serie i 10 år.

Only Murders In the Building er en legende krimiparodi på true crime-podcasts, hvor to fornemme herrer, Steve Martin (Charles) og Martin Short (Oliver), er fast overbeviste om, at deres nabos tilsyneladende selvmord er et mord.

De komiske forviklinger øges, da de ældre herrer får selskab af den initiativrige Selena Gomez (Mabel).

Only Murders in the Building (Foto: Walt Disney)

Den umage venne-trio  har en mistanke om, at morderen er en af ejendommens lejere, og de ser muligheden for at lave en meget lokal podcast om det indviklede mordmysterium.

Kun få dage efter finaleafsnittet af sæson 3 har Disney+ nu annonceret, at Only Murders In the Building returnerer til streamingtjenesten med en fjerde sæson.

Læs også Livin' la Vida LOKI Anden sæson af Loki har fundet formen, og den er et befriende afbræk fra de generiske Marvel-film.

I tredje sæson fik trioen selskab af stjerneskuespillerne Meryl Streep og Paul Rudd, da de efterforskede et mord i forbindelse med et Broadway-show.

 

Serien er blevet godt modtaget af både kritikere og publikum og har vundet en række priser, ligesom den er blevet nomineret til to Emmy’er.

Serieskabere er John Hoffman (Grace & Frankie) og Steve Martin – som også figurerer som manuskriptforfattere. De to herrer er sammen med Short og Gomez desuden producenter af Only Murders in the Building.

Only Murders in The Building sesong 2 6 Only Murders in The Building sesong 2 5 Only Murders in The Building sesong 2 4 Only Murders in The Building sesong 2 1
<
>
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)

Disney+ har til dato hverken offentliggjort en premieredato, eventuelle nye skuespillere eller et resumé af handlingen for den fjerde sæson.

Som de fleste andre serier er den sandsynligvis blevet forsinket på grund af de strejker, der har lammet Hollywood i år – så forvent ikke en premieredato før næste efterår.

Only Murders in The Building sesong 2 2
Only Murders in The Building (Foto: Walt Disney)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Scroll to Top