Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Ny svensk/norsk Netflix-serie af Per-Olav Sørensen

Midsommernat bliver titlen på den nye Netflix-serie.

Skrevet af / 04/07/2023 - 09:55
Ny svensk/norsk Netflix-serie af Per-Olav Sørensen

Den norske instruktør Per-Olav Sørensen har nærmest fået klippekort hos Netflix.

Han har tidligere forsynet streaminggiganten med solide og troværdige serier som Kampen om det tunge vand, Quicksand – Størst af alt, Hjem til jul (2 sæsoner), The Playlist og Julestorm.

Alle hjertevarme serier, hvor medmenneskelige forhold er i centrum for dramaet – Royalteen derimod forbigår vi i stilhed.

Læs også Skal musik være gratis? I en brydningstid præget af lovløshed, pirat-streaming og svigtende pladesalg så nogle svenske iværksættere en unik forretningsmulighed.

Nu er Sørensen i gang med at samle en stjernespækket norsk-svensk rollebesætning til sin kommende Netflix-serie Midsommernat.

Midsommernat. (Foto: Netflix)

Netflix lover en nærværende, varm, rørende og humoristisk historie om temaer, som alle kan genkende eller relatere til.

Med udgangspunkt i en midsommerfest vil serien beskæftige sig med parforhold, ægteskab, kærlighed, forelskelse, svigt, håb, drømme, jalousi, tilgivelse og hemmelige parallelle liv. Det er midsommer. Det er årets længste dag. Der er romantik i luften. Der er fest. Det er dagen, hvor Carina (Pernilla August) og Johannes (Dennis Storhøi) efter 30 års ægteskab beslutter sig for at fortælle deres familie og venner en stor hemmelighed, som får uforudsete konsekvenser.

I pressemeddelelsen uddyber en entusiastisk Sørensen:

Det er fantastisk at kunne fordybe sig i alle de relationer, en storfamilie kan give, og ikke mindst i alle de hemmeligheder, vi kan bære på, og alle de parallelle liv, vi er i stand til at leve i forhold til mennesker, som står os meget nær. Ved denne midsommerfest er der plads til de store følelser, de store afsløringer og de store samtaler, når ingenting går som planlagt.”

Den ret imponerende rollebesætning inkluderer store navne som Pernilla August, Dennis Storhøi, Linn Skåber, Kim Falck, Amalia Holm, Sofia Tjelta, Christopher Wollter, Fanny Klefelt, Peiman Azizpour, Maria Agwumaro, Eirik Hallert, Liv Osa og Kadir Talabani.

Per-Olav Sørensen er serieskaber og instruktør, og han har også bidraget til manuskriptet, som er skrevet af Sofie Forsman (Barracuda Queens).

Læs også Smukke, rige forbrydere Netflix giver os den kvindelige party-svensker.

Midsommernat filmes i Oslo denne sommer og får global Netflix-premiere i løbet af 2024 – vores gæt er 21. juni. 🙂

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Scroll to Top