TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Ny Netflix-serie om vikinger får sin første trailer

Den populære serie om vikingerne fra 'Kattegat' fortsætter på Netflix.

forfatter
Publiceret 08/02/2022 - 09:38

History Channels populære tv-serie om vikingen Regnar Lodbrog og hans slægt er forbi. 6. og sidste sæson er forlængst blevet frigivet og kan ses både på History Channel, Amazon Prime, HBO Max og andre steder, afhængigt af hvor man befinder sig henne i verden.

Men allerede for et år siden offentliggjorde Netflix, at en ny spinoff-serie ved navn Vikings: Valhalla var på vej til streamingtjenesten.

Nu har serien fået en officiel premieredato – nemlig d. 25. februar – samt en officiel trailer, som du kan se her:

I sin pressemeddelelse om serien skriver Netflix bl.a.:

“Vikings: Valhalla finder sted i det tidlige 11. århundrede – for mere end tusinde år siden – og skildrer de legendariske eventyr om nogle af de mest berømte vikinger nogensinde: den modige opdagelsesrejsende Leif Den Lykkelige (Sam Corlett), hans seje og egenrådige søster Freydis Eiriksdottir (Frida Gustavsson) og den ambitiøse nordiske prins Harald Hårderåde (Leo Suter). Efterhånden som spændingerne mellem vikingerne og de engelske kongelige når et blodigt bristepunkt, alt imens vikingerne indbyrdes kæmper over deres modstridende kristne og hedenske tro, starter en episk rejse for de tre vikinger, der vil føre dem over de store verdenshave og gennem slagmarker, fra Kattegat til England og hinsides – mens de kæmper for overlevelse og ære.”

Vikings: Valhalla, der foregår mere end hundrede år efter afslutningen på den originale Vikings-serie.

Den danske instruktør Niels Arden Oplev (Ser du månen, Daniel) har instrueret seriens første afsnit. Jeb Stuart er showrunner og executive producer, mens Morgan O’Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer og Paul Buccieri ligeledes fungerer som executive producere.

Rollelisten tæller foruden danske Caroline Henderson og Asbjørn Krogh Nissen blandt andre Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Laura Berlin og David Oakes.

På billedet herunder ses danske Caroline Henderson som Jarl Haakon i Vikings: Valhalla.

(Foto: Netflix)

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

En ganske udemærket udgave. Ikke helt på højde med Vikings eller Games of Thrones. Men hvad er også det! Uanset er Vikings Valhalla er bestemt værd at se for dens flotte filmatisering og god handling.

Google lancerer ny version af Chromecast Denne nye gadget fra Google kan være en overkommelig og smart opgradering til dit gamle TV.
Flere hurtige penge fra Sverige! Vi har længe glædet os til 2. sæson af Snabba Cash, som har premiere på Netflix i dag!
Knivskarp 8K OLED fra LG Med samtlige de kvaliteter, vi kender fra OLED, kombineret med knivskarp 8K-opløsning, er denne topmodel fra LG noget af det sejeste, vi har set!
Kimen til oprøret! Disney fortsætter sin ekspansion af Star Wars-universet. Det lykkes udmærket.
Lanceres i dag: SkyShowtime SkyShowtime erstatter streamingtjenesten Paramount+, og byder blandt andet på film og serier fra Paramount og Universal Pictures.
Premiere i dag! Tom Cruise beviser endnu en gang, hvorfor han er klodens største garant for actionfilmsucceser.
Følg Lyd & Billede