TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HBO Max stopper Raised by Wolves

Den nyskabende sci-fi-serie var åbenbart for dyr for Warners nye ejerkonstellation.

forfatter
Publiceret 09/06/2022 - 13:50

Den originale og meget krævende sci-fi-serie Raised by Wolves fik desværre et kortvarigt liv. Selv med Sir Ridley Scott som producer og medinstruktør stod serien ikke til at redde.

I Raised by Wolves møder vi en jordklode, der er hærget af udmattende religiøse konflikter, terror og et krigshelvede uden lige. Planeten anses nu for at være ubeboelig, og den sejrende part, den romersk-inspirerede, fanatisk religiøse Mithraic-sekt, er på en endeløs jagt efter nye beboelige planeter i galakser langt, langt borte.

Læs også Hvor kommer vi fra? Ridley Scott giver os en smuk og tankevækkende science fiction-serie.
Raised by Wolves sesong 1 1

På den golde ørkenplanet Kepler-22b lander et lille rumfartøj med to androider og nedfrosne menneskelige embryoner om bord. Deres ateistiske skabere har givet dem ét formål: At fremavle sunde menneskebørn, opdrage dem i en ateistisk og pacifistisk retning – og lade dem blive den nye grundsten for menneskehedens fremtid …

Raised by Wolves sesong 1 14
(Foto: HBO Max)

Fire måneder efter lanceringen af HBO Max i USA lå 1. sæson af Raised by Wolves i top blandt streaming-tjenestens mest sete Originals-serier. Når det er sagt, så var det en meget dyr serie at producere.

Læs også Ulvebarnet vender tilbage HBO Max leverer en kanonstærk 2. sæson af en af de mest fængende sci-fi-serier.
Raised by Wolves sesong 2 27

Efter kun to sæsoner har de høje herrer hos HBO Max nu givet serien dødsstødet. 2. sæson, der havde premiere den 4. februar i år, blev det sidste, vi fik at se til Mother, Father, Campion og Marcus.

Efter at HBO Max’ moderselskab, WarnerMedia, blev solgt til Discovery (og nu hedder Warner Bros. Discovery), er der sket store ændringer med hensyn til, hvilke serier den nye konstellation vil satse på.

Indtil videre er Raised by Wolves den mest fremtrædende serie, hvor vi aldrig får slutningen at se – til stor fortvivlelse for både fansene og produktionsholdet.

I forbindelse med aflysningen af serien siger HBO Max til Variety:

While we are not proceeding with a third season of Raised by Wolves, we are beyond grateful to the stellar cast and crew, our creators Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker, and the entire team at Scott Free Productions, for their beautiful artistry and unique ability to immerse fans into the world of Kepler-22b.

Annonce
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

Kommer allerede i december! SkyShowtime offentliggør i dag ny trailer til Taylor Sheridan-serien 1923 - og fremskynder premieredatoen!
Stallone gør underholdende comeback Sly Stallone gør et mere end anstændigt comeback som seriøs skuespiller i en blandet fornøjelse af en mafiakomedie.
Ny dansk Netflix-serie får premiere 5. januar 2023 Serien er på seks afsnit, og blandt de medvirkende er Zlatko Buric, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.
Stærkeste sæson hidtil! Med tredje runde af det socialrealistiske komediedrama Pørni, leverer Steenstrup sin stærkeste sæson.
Norsk trold-folklore! Katastrofefilm med trolde i hovedrollen er en sjælden vare. Det er dog lykkedes Netflix med en overraskende underholdende eventyrfilm.
Grønt lys! HBO Max har netop givet Mike White grønt lys til en tredje sæson af det dekadente rigmandsdrama.
Følg Lyd & Billede