TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

HBO Max stopper Raised by Wolves

Den nyskabende sci-fi-serie var åbenbart for dyr for Warners nye ejerkonstellation.

forfatter
Publiceret 09/06/2022 - 13:50

Den originale og meget krævende sci-fi-serie Raised by Wolves fik desværre et kortvarigt liv. Selv med Sir Ridley Scott som producer og medinstruktør stod serien ikke til at redde.

I Raised by Wolves møder vi en jordklode, der er hærget af udmattende religiøse konflikter, terror og et krigshelvede uden lige. Planeten anses nu for at være ubeboelig, og den sejrende part, den romersk-inspirerede, fanatisk religiøse Mithraic-sekt, er på en endeløs jagt efter nye beboelige planeter i galakser langt, langt borte.

Læs også Hvor kommer vi fra? Ridley Scott giver os en smuk og tankevækkende science fiction-serie.
Raised by Wolves sesong 1 1

På den golde ørkenplanet Kepler-22b lander et lille rumfartøj med to androider og nedfrosne menneskelige embryoner om bord. Deres ateistiske skabere har givet dem ét formål: At fremavle sunde menneskebørn, opdrage dem i en ateistisk og pacifistisk retning – og lade dem blive den nye grundsten for menneskehedens fremtid …

Raised by Wolves sesong 1 14
(Foto: HBO Max)

Fire måneder efter lanceringen af HBO Max i USA lå 1. sæson af Raised by Wolves i top blandt streaming-tjenestens mest sete Originals-serier. Når det er sagt, så var det en meget dyr serie at producere.

Læs også Ulvebarnet vender tilbage HBO Max leverer en kanonstærk 2. sæson af en af de mest fængende sci-fi-serier.
Raised by Wolves sesong 2 27

Efter kun to sæsoner har de høje herrer hos HBO Max nu givet serien dødsstødet. 2. sæson, der havde premiere den 4. februar i år, blev det sidste, vi fik at se til Mother, Father, Campion og Marcus.

Efter at HBO Max’ moderselskab, WarnerMedia, blev solgt til Discovery (og nu hedder Warner Bros. Discovery), er der sket store ændringer med hensyn til, hvilke serier den nye konstellation vil satse på.

Indtil videre er Raised by Wolves den mest fremtrædende serie, hvor vi aldrig får slutningen at se – til stor fortvivlelse for både fansene og produktionsholdet.

I forbindelse med aflysningen af serien siger HBO Max til Variety:

While we are not proceeding with a third season of Raised by Wolves, we are beyond grateful to the stellar cast and crew, our creators Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker, and the entire team at Scott Free Productions, for their beautiful artistry and unique ability to immerse fans into the world of Kepler-22b.

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.
Mere skøn forvirring fra Westworld Efter en langvarig coronapause er Westworld tilbage på sporet – og i højere grad tilbage til sine rødder.
Nyt Netflix-abonnement med reklamer lige om hjørnet Netflix-topchef begrunder det nye tiltag med, at streaming-giganten taber for mange potentielle brugere på gulvet.
NY Stranger Things 4 II-trailer! Netflix har netop udsendt en ny trailer til det afsluttende kapitel af 4. sæson af Stranger Things.
“You know nothing, Jon Snow!” HBO Max annoncerer endnu en spinoff-serie fra Game of Thrones-universet.
Du kender spillet – nu kommer filmen snart! Filmen baseret på det ikoniske bilspil Gran Turismo får premiere den 11. august 2023.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend