Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Drabsraid i Then You Run

Christian Rubeck dræbte alle Tysklands stuntskuespillere som træning til ny Viaplay-serie.

Skrevet af / 28/08/2023 - 10:10
Drabsraid i Then You Run

I denne uge er der premiere på en ny thrillerserie på Viaplay: Then You Run.

Den tyske miniserie handler om fire piger, der tager på en sommerferie, som hurtigt tager en voldelig drejning. Da en af pigernes far bliver fundet død under mystiske omstændigheder, bliver pigerne kastet ud i et kapløb på tværs af Europa, der bl.a. involverer tre kilo heroin, en håndfuld biljagter og en mystisk og voldelig seriemorder kendt som “The Traveller” (Christian Rubeck).

Then You Run, sæson 1. (Foto: Viaplay)

Viaplay promoverer Then You Run som en vild og underholdende thriller om en perfekt ferie, der udvikler sig til et mørkt og farligt eventyr i mødet med nogle af Europas farligste forbrydere.

Serien tangerer både thriller, gangsterkrimi, teenagedrama og mørk komedie.

 

I hovedrollerne møder vi Leah Macnamara (Vikings), Vivian Oparah (Rye Lane), Yasmin M. Prince (Hanna), Isidora Fairhurst  (Watch What I Do) og Christian Rubeck (Millions, Max Manus).

Andre ledende roller spilles af Famke Janssen (GoldenEye), Richard Coyle, samt norske Lise R. Olsen (The Innocents) .

Læs også The Innocents, 1. sæson Netflix’ nye britisk-norske serie om specielle unge på flugt skuffer stort.

Christian Rubeck gik brutalt til værks, da han blev castet til rollen som seriemorder; skuespilleren dræbte alle Tysklands stuntskuespillere som forberedelse til rollen.

Christian Rubeck, “Then You Run, sæson 1.” (Foto: Viaplay)

Da Rubeck fik rollen, vidste han, at han havde brug for træning. Under pandemien blev han derfor sendt til en anerkendt stuntskole i Berlin. Her fik han drabstræning ved at tage livet af nogle af Tysklands bedste stuntskuespillere. “En intens arbejdserfaring – ikke bare en almindelig dag på jobbet,” fortæller Rubeck:

Du skal øve forskellige drabsmetoder på mange mennesker over en lang periode, og du kan risikere at opleve en følelsesmæssig reaktion, fortalte stuntkoordinatoren mig den første dag. Jeg har set det før. Omgivet af en flok tyske stuntskuespillere var det lidt frygtindgydende. Men historien i serien har en underliggende tone af mørk humor, og sammen fandt vi frem til en slags euforisk ultravold. Jeg blev jo lidt skør, men det passer til rollen.”

Then You Run, sesong 1_2 Then You Run, sesong 1_1 (1) Then You Run, sesong 1_1 (1)
<
>
Then You Run, sæson 1. (Foto: Viaplay)

 

Christian Rubeck fik sin filmdebut i Danny Boyles spillefilm Millions, men han blev først kendt af det nordiske publikum i Joachim Triers debutfilm Reprise og NRK-serien Kampen om det tunge vand samt for sin rolle som Kolbein Lauring i krigsdramaet Max Manus. Rubeck blev senest set i rollen som Andreas Bloc i HBO Max’ seriesucces Succession (2018-2023).

Then You Run har premiere på Viaplay den 30. august.

Then You Run, sæson 1. (Foto: Viaplay)
Læs også Disneys multimillion-lussing! Disney+ tabte over 700 millioner kroner på Willow-fiaskoen.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

Scroll to Top