Search
Generic filters

Disney+ lanceres i Danmark den 15. september

Disneys nye streaming-tjeneste er snart klar til de nordiske lande.

Efter flere udsættelser er Disneys nye streaming-tjeneste, Disney+, endelig klar til lancering i Norden. Eller rettere: Det er den til efteråret. Den officielle release-dato er den 15. september!

Disney+ vil koste 59 kroner om måneden (eller 589 kroner for et årsabonnement), hvilket giver dig adgang til et væld af indhold fra Disney-universet plus Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Desuden lover Disney mere nyt, eksklusivt og originalt indhold a la Star Wars-serien The Mandalorian.

Meget af indholdet gøres tilgængeligt i høj kvalitet med op til 4K-opløsning og Dolby Vision HDR-format plus Dolby Atmos på lydsiden. Der er med andre ord meget at se frem til!

Disney+ bliver tilgængelig på en række platforme, deriblandt mobiltelefoner og smart-TV’er. Abonnenter kan benytte tjenesten på op til fire enheder ad gangen og downloade til op til ti enheder. Det er også muligt at oprette op til syv brugerprofiler inklusive særlige profiler til børn.

Er du nysgerrig efter, hvordan Disney+ fungerer i praksis? Vi har allerede taget et smugkig på tjenesten her:

Læs også Disney+ er discount-Netflix Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.