Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney+ lanceres i Danmark den 15. september

Disneys nye streaming-tjeneste er snart klar til de nordiske lande.

Skrevet af / 23/06/2020 - 11:30
Disney+ lanceres i Danmark den 15. september

Efter flere udsættelser er Disneys nye streaming-tjeneste, Disney+, endelig klar til lancering i Norden. Eller rettere: Det er den til efteråret. Den officielle release-dato er den 15. september!

Disney+ vil koste 59 kroner om måneden (eller 589 kroner for et årsabonnement), hvilket giver dig adgang til et væld af indhold fra Disney-universet plus Pixar, Marvel, Star Wars og National Geographic. Desuden lover Disney mere nyt, eksklusivt og originalt indhold a la Star Wars-serien The Mandalorian.

Meget af indholdet gøres tilgængeligt i høj kvalitet med op til 4K-opløsning og Dolby Vision HDR-format plus Dolby Atmos på lydsiden. Der er med andre ord meget at se frem til!

Disney+ bliver tilgængelig på en række platforme, deriblandt mobiltelefoner og smart-TV’er. Abonnenter kan benytte tjenesten på op til fire enheder ad gangen og downloade til op til ti enheder. Det er også muligt at oprette op til syv brugerprofiler inklusive særlige profiler til børn.

Er du nysgerrig efter, hvordan Disney+ fungerer i praksis? Vi har allerede taget et smugkig på tjenesten her:

Læs også Disney+ er discount-Netflix Disneys nye streaming-tjeneste er på vej til Danmark. Her er, hvad du kan forvente.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

Scroll to Top