Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney frigiver trailer til Inderst Inde 2

Til sommer lancerer Disney Pixar efterfølgeren til en af sine mest mindeværdige film.

Skrevet af / 20/03/2024 - 11:01
Disney frigiver trailer til Inderst Inde 2

Vi nærmer os 10-årsdagen for premieren på en af Disney Pixars mest følelsesladede film: Inderst inde.

I 2015 stiftede vi bekendtskab med hele vores indre følelsesregister i Pixars forbløffende verden, repræsenteret af Glæde, Vrede, Frygt, Afsky og Triste.

De arbejdede alle sammen på at reagere på de situationer, unge Riley havnede i, og styrede hendes følelser. Samtidig tog de hånd om og førte logbog over hele hendes hukommelses- og følelsesregister – hvilket gav anledning til mange sjove og meget kreative begivenheder.

Læs også Følelsesladet og morsomt mesterværk Med Inderst inde konsoliderer Pixar sig som den bedste og mest innovative aktør på det blomstrende animationsmarked.

En film, vi dengang gav 6 stjerner.

Nu er den underholdende flok snart tilbage, og Disney har netop udsendt en ny trailer.

I Inderst Inde 2 er Riley nu blevet teenager og oplever helt nye og ukendte følelser – og det betyder, at gruppen fra den oprindelige film udvides.

I den oprindelige rollebesætning mødte vi Glæde (Joy), som Amy Poehler lagde stemme til, Vrede (Anger), med Lewis Black stemme, Triste (Sadness), Phyllis Smiths stemme, Frygt (Fear), Tony Hales stemme, og Afsky (Disgust), som Liza Lapira lagde stemme til.

Læs også Ildprøven! Disneys Pixar-division fortsætter med at producere de mest interessante og teknisk geniale animationsfilm.

I efterfølgeren kommer vi endnu engang ind i Rileys sind, da hendes indtræden i teenageårene kolliderer med “Hovedkvarterets” uventede totalrenovering. En ombygning, der skal gøre plads til noget meget uventet: Helt nye følelser!

Glæde, Sorg, Vrede, Frygt og Afsky, som efter egen mening hidtil har kørt en succesfuld operation, er usikre på, hvad de skal føle, da Angst dukker op. Og det ser ud til, at hun ikke kommer alene …

Årets nyankomne

Endnu har kun to af følelsesgalleriet fået danske navne.

  • Angst (Anxiety), med Maya Hawkes stemme, vil ryste hele hovedkvarteret! Med en bombe af tyndslidt energi vil entusiastiske Anxiety sørge for, at Riley er forberedt på alle mulige negative udfald.
  • Envy (misundelse), med stemme af Ayo Edebiri (The Bear), er måske nok lille, men hun ved, hvad hun vil have. Hun er altid jaloux på alt det, de andre har, og er ikke bange for at bruge al sin energi på at længes efter det.
  • Ennui (kedsomhed), med Adèle Exarchopoulos’ stemme, kunne ikke være mere ligeglad. Hun er kedelig og sløv og eminent til at rulle med øjnene, og hun tilføjer den perfekte mængde teenageapati til Rileys personlighed – når hun lige føler for det.
  • Embarrassment (forlegenhed), med stemme af Paul W. Hauser, kan godt lide at holde lav profil, hvilket ikke er så let for denne kraftige fyr med en lys, rødmosset hudfarve.

Derudover lægger Kensington Tallman ny stemme til Riley Andersen, som nu skal til at starte i high school. 

Lilimar lægger stemme til Valentina “Val” Ortiz, en hockeyspiller på skolen, som alle, inklusive Riley og hendes venner, ser op til.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

Diane Lane og Kyle MacLachlan vender tilbage i rollerne som Rileys mor og far, Sumayyah Nuriddin-Green og Grace Lu er stemmerne bag Rileys bedste venner, og Yvette Nicole Brown er stemmen bag Coach Roberts, som leder en sommerhockeylejr.

I instruktørstolen finder vi Kelsey Mann, mens Mark Nielsen er producer på Inderst Inde 2.

Filmen får biografpremiere den 14. juni i år og forventes at kunne streames på Disney+ i løbet af efteråret.

Inderst Inde 2 (Foto: Walt Disney / Pixar)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top