Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Disney annoncerer ny Star Wars-film: The Mandalorian & Grogu

Disney tager The Mandalorian fra streamingplatformen til biograflærredet.

Skrevet af / 10/01/2024 - 13:40
Disney annoncerer ny Star Wars-film: The Mandalorian & Grogu

I dag annoncerer Walt Disney/Lucasfilm, at produktionen af en ny Star Wars-film vil begynde senere på året: The Mandalorian & Grogu.

The Mandalorian og Grogu begiver sig ud på et nyt eventyr, og nu også på vej til biograflærredet.

Produktionen af det nye kapitel i The Mandalorian og Grogus rejse begynder i 2024, og filmen vil blive instrueret af Jon Favreau og produceret af Favreau, Kathleen Kennedy og Dave Filoni.

Læs også Klassisk Star Wars Med deres første originale serie puster Disney nyt, men samtidig klassisk liv i Star Wars-sagaen.

I pressemeddelelsen udtaler Favreau:

Jeg har elsket at fortælle historier, der foregår i den unikke verden skabt af George Lucas. Forudsætningen for at bringe Mandalorianen og hans lærling Grogu til biograflærredet er ekstremt spændende.

Kathleen Kennedy, President of Lucasfilm, følger op:

Jon Favreau og Dave Filoni har bragt to nye og elskede figurer ind i Star Wars-universet, og denne historie passer perfekt til biograflærredet.

The Mandalorian & Grogu. (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

Handlingen i Mandalorian-serien foregår i tiden mellem Return of the Jedi og The Force Awakens, nærmere bestemt seks år efter, at Luke, Leia og Han Solo besejrede Darth Vader og kejseren. Imperiet er gået i opløsning, og lovløshed og anarki med diffuse mafiabander hersker i galaksen.

Det er en guldalder for dusørjægere, og den fremmeste af dem alle er “The Mandalorian” (Pedro “The Last of Us” Pascal).

Læs også Et Star Wars spin-off for meget? Disney+ fortsætter med at presse Star Wars-citronen.

The Mandalorian & Grogu står i spidsen for Lucasfilms igangværende filmudviklingsprojekt, som omfatter film af Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold og Dave Filoni, som i øjeblikket er aktuel med udviklingen af Ahsoka, sæson 2.

Med lanceringen af sin egen streamingtjeneste, Disney+, i 2019, var den innovative Star Wars-serie The Mandalorian den nye tjenestes flagskibsfilm.

Den tredje sæson havde premiere sidste år.

Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker. (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

Siden Disneys Lucasfilm afsluttede den originale Star Wars-filmfranchise (med Star Wars Episode IX – The Rise of Skywalker, 2019), har selskabet virket i vildrede om, hvor sci-fi-eventyret skal fortsætte i biografen.

Der har været mange udsættelser og aflysninger. Nu ser det ud til, at Kennedy & Co har udstukket en fremtid – eller måske bare et hvilested?

The Mandalorian, sæson 1. (Foto: Walt Disney / Lucasfilm)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Se traileren for Citadel

Et glædeligt gensyn med to aldrende herrer

MCU er ikke død!

Mayday! Mayday!

Skynd dig at dræbe hende!

Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.!

Aberne kommer hjem til dig!

Hun er tilbage!

Ventetiden er næsten forbi!

Snart er ventetiden forbi!

Slip dragerne løs!

Spionefterfølger

Scroll to Top