Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Skrivebords-slik fra Logitech

Hvorfor skal det hele være så kedeligt? Logitech POP ligner noget fra boksen med bland selv-slik.

Skrevet af / 22/01/2022 - 09:00
Skrivebords-slik fra Logitech

Sødt og lækkert er udtryk, der normalt kun bruges i overført betydning om computerprodukter. Men Logitechs nyeste modeller giver en næsten uimodståelig trang til at slikke på musen og drysse tasterne fra tastaturet hen over isdesserten.

Logitech POP Mouse og Logitech POP Keys har et design, der adskiller sig fra det meste – men det er i hvert fald livligt! Udstyret fås i tre pastelfarvekombinationer: Gult/sort, pink/hvidt og lilla/gult/grønt!

Studio-serien fra Logitech omfavner originaliteten hos hver enkelt individ derude,” siger Art O’Gnimh, som er vicepræsident for lifestyle business hos Logitech. “Med POP-Keys og POP Mouse har vi skabte innovative produkter, der sigter mod at være lige så udtryksfulde som vores brugere – og uden at gå på kompromis med produktiviteten.

POP Keys Heartbreaker
Trods udseendet er tastaturet helt sukkerfrit. Og fyldt med sunde, mekaniske kontakter. (Foto: Logitech)

POP-tastaturet leveres med otte udskiftelige emoji-taster i æsken, hvoraf der er plads til fire på tastaturet. Emoji-tasterne kan tilpasses til ved hjælp af Logitech Options-softwaren. POP-musen har også en topknap, der åbner emoji-menuen og kan tilpasses med ét enkelt tryk.

Selv om designet bogstavelig talt er poppet, er den tekniske side i orden. Under de farvestrålende taster gemmer sig et rigtige mekaniske kontakter. Det vil sikre både god ergonomi og lang, lang holdbarhed. Mekaniske tastaturer er almindelige i gamingverdenen, men sjældne på tastaturer til hverdagsbrug. Dets 12 nye fn-genveje har desuden klippeværktøj, mikrofon mute-funktion og medie-taster.

Læs også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og toptunet finmekanik er, hvad der skal til, hvis du vil komme sejrende ud af kampen på skærmen. Vi har lagt hånd på fem af de bedste mekaniske tastaturer til spil.

Kompakt lommemus

POP-musen, der fås i samme sprælske farveskema, glider nemt ned i tasken eller lommen. Musen er udstyret med Smartwheel, der automatisk skifter fra højpræcision til hastighedsrulletilstand. Både mus og tastatur kan forbindes til op til tre enheder ad gangen via Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-modtager.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse. (Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed
POP Keys og POP Mouse er tilgængelige nu. Den vejledende udsalgspris er 699 kroner for POP Keys og 349 kroner for POP Mouse.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hurtigt net til tilgængelig pris

Jensen Huang Superstar

Krig på AI-processorer

Asus går all-in på AI

Google skal lave AR-briller

ICQ-chat lukker ned

Copilot+ et "mareridt for privatlivets fred"

Populær bar får efterfølger

Ingen M4 til stationære Mac'er i år

Nu kommer de hurtige, intelligente PC'er

Dell Inspiron: Fleksible laptops til skrivebordet

Små og stærke PC'er i grønt look

Scroll to Top