TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Skrivebords-slik fra Logitech

Hvorfor skal det hele være så kedeligt? Logitech POP ligner noget fra boksen med bland selv-slik.

forfatter
Publiceret 22/01/2022 - 09:00

Sødt og lækkert er udtryk, der normalt kun bruges i overført betydning om computerprodukter. Men Logitechs nyeste modeller giver en næsten uimodståelig trang til at slikke på musen og drysse tasterne fra tastaturet hen over isdesserten.

Logitech POP Mouse og Logitech POP Keys har et design, der adskiller sig fra det meste – men det er i hvert fald livligt! Udstyret fås i tre pastelfarvekombinationer: Gult/sort, pink/hvidt og lilla/gult/grønt!

Studio-serien fra Logitech omfavner originaliteten hos hver enkelt individ derude,” siger Art O’Gnimh, som er vicepræsident for lifestyle business hos Logitech. “Med POP-Keys og POP Mouse har vi skabte innovative produkter, der sigter mod at være lige så udtryksfulde som vores brugere – og uden at gå på kompromis med produktiviteten.

POP Keys Heartbreaker
Trods udseendet er tastaturet helt sukkerfrit. Og fyldt med sunde, mekaniske kontakter. (Foto: Logitech)

POP-tastaturet leveres med otte udskiftelige emoji-taster i æsken, hvoraf der er plads til fire på tastaturet. Emoji-tasterne kan tilpasses til ved hjælp af Logitech Options-softwaren. POP-musen har også en topknap, der åbner emoji-menuen og kan tilpasses med ét enkelt tryk.

Selv om designet bogstavelig talt er poppet, er den tekniske side i orden. Under de farvestrålende taster gemmer sig et rigtige mekaniske kontakter. Det vil sikre både god ergonomi og lang, lang holdbarhed. Mekaniske tastaturer er almindelige i gamingverdenen, men sjældne på tastaturer til hverdagsbrug. Dets 12 nye fn-genveje har desuden klippeværktøj, mikrofon mute-funktion og medie-taster.

Læs også 5 gaming-tastaturer Luftfartsmaterialer og toptunet finmekanik er, hvad der skal til, hvis du vil komme sejrende ud af kampen på skærmen. Vi har lagt hånd på fem af de bedste mekaniske tastaturer til spil.

Kompakt lommemus

POP-musen, der fås i samme sprælske farveskema, glider nemt ned i tasken eller lommen. Musen er udstyret med Smartwheel, der automatisk skifter fra højpræcision til hastighedsrulletilstand. Både mus og tastatur kan forbindes til op til tre enheder ad gangen via Bluetooth eller den trådløse Logi Bolt-modtager.

POP Mouse Daydream
Logitech POP Mouse. (Foto: Logitech)

Pris og tilgængelighed
POP Keys og POP Mouse er tilgængelige nu. Den vejledende udsalgspris er 699 kroner for POP Keys og 349 kroner for POP Mouse.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend