Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med Mini-LED

Kunne det friste med en 49" buet gaming-monitor i 32:9-format?

Samsungs populære Odyssey-serie af gaming-skærme får nu en reel opgradering i form af den buede Odyssey Neo G9 (modelnavn G95NA). Den har bl.a. fået den nye Mini-LED bagbelysning indeni og lover førsteklasses ydelse til ivrige gamere.

Der er blevet talt og skrevet om Odyssey Neo G9 før, men nu er den endelig klar til butikkerne. Den vil være tilgængelig fra den 9. august verden over, men kan forudbestilles fra torsdag den 29. juli. Det siger Samsung i en frisk pressemeddelelse.

so3 so2
<
>
Odyssey Neo G9 vil være tilgængelig for forhåndsbestilling fra den 29. juli. (Foto: Samsung)

Mini-LED med 2.048 dimming-zoner

Odyssey Neo G9 bruger Samsungs nye Mini-LED bagbelysning – Quantum Matrix – som vi allerede har gode erfaringer med fra TV-skærme som QN95A. PC-monitoren kan prale af hele 2.048 dimming-zoner og op til 2000 nit lysstyrke, hvilket burde betyde råstærk kontrast til både spil og film.

Samsungs nye “OLED-killer” imponerer Samsungs 4K-topmodel har fået en seriøs opgradering i år, og den nye Mini-LED-bagbelysning giver formidabel kontrast!

På tilslutningsfronten byder den bl.a. på HDMI 2.1, VRR (Variabel opdateringsfrekvens) og ikke mindst kompatibilitet med NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync Premium Pro, som skal sikre en sømløs spiloplevelse.

Odyssey Neo G9 har også et såkaldt Infinity skærmbelysningssystem på bagsiden. Det kan vise 52 farver og fem forskellige lyseffekter.

Annonce

Pris og tilgængelighed

Samsung Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED kan forudbestilles fra den 29. juli 2021 og vil være tilgængelig globalt inden den 9. august 2021. Vejledende pris er 16.499 kroner.

Specifikationer

forfatter

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.