TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Samsung Odyssey Neo G9: Gaming-monitor med Mini-LED

Kunne det friste med en 49" buet gaming-monitor i 32:9-format?

forfatter
Publiceret 28/07/2021 - 15:05

Samsungs populære Odyssey-serie af gaming-skærme får nu en reel opgradering i form af den buede Odyssey Neo G9 (modelnavn G95NA). Den har bl.a. fået den nye Mini-LED bagbelysning indeni og lover førsteklasses ydelse til ivrige gamere.

Der er blevet talt og skrevet om Odyssey Neo G9 før, men nu er den endelig klar til butikkerne. Den vil være tilgængelig fra den 9. august verden over, men kan forudbestilles fra torsdag den 29. juli. Det siger Samsung i en frisk pressemeddelelse.

so3 so2
<
>
Odyssey Neo G9 vil være tilgængelig for forhåndsbestilling fra den 29. juli. (Foto: Samsung)

Mini-LED med 2.048 dimming-zoner

Odyssey Neo G9 bruger Samsungs nye Mini-LED bagbelysning – Quantum Matrix – som vi allerede har gode erfaringer med fra TV-skærme som QN95A. PC-monitoren kan prale af hele 2.048 dimming-zoner og op til 2000 nit lysstyrke, hvilket burde betyde råstærk kontrast til både spil og film.

Læs også Samsungs nye “OLED-killer” imponerer Samsungs 4K-topmodel har fået en seriøs opgradering i år, og den nye Mini-LED-bagbelysning giver formidabel kontrast!

På tilslutningsfronten byder den bl.a. på HDMI 2.1, VRR (Variabel opdateringsfrekvens) og ikke mindst kompatibilitet med NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync Premium Pro, som skal sikre en sømløs spiloplevelse.

Odyssey Neo G9 har også et såkaldt Infinity skærmbelysningssystem på bagsiden. Det kan vise 52 farver og fem forskellige lyseffekter.

Pris og tilgængelighed

Samsung Odyssey Neo G9 med Quantum Mini LED kan forudbestilles fra den 29. juli 2021 og vil være tilgængelig globalt inden den 9. august 2021. Vejledende pris er 16.499 kroner.

Specifikationer

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend