Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyt design og flere størrelser af Dell XPS-computere

Den populære serie af bærbare computere får et nyt chassis og større skærme, og suppleres af en øjenvenlig desktop-skærm.

Skrevet af / 05/01/2024 - 14:00
Nyt design og flere størrelser af Dell XPS-computere

Da vi testede den nydesignede Dell XPS 13 Plus, var vi virkelig imponerede over dens skarpe design. Tilsyneladende var vi ikke de eneste, der kunne lide det, for nu tager Dell designet videre og skaber en hel XPS-serie baseret på det. Først vil den nye version af 13 Plus blive omdøbt til bare 13. Den vil derefter få følgeskab af de større XPS 14- og XPS 16-modeller.

XPS 13 oled platinum 6 XPS 13 oled platinum 2 XPS 13 oled
<
>
Dell XPS 13

Kabinettet er lavet af CNC-bearbejdet aluminium og Gorilla Glass 3 og fås i farverne Platinum og Graphite. Det har en række touch-taster øverst, større taster og en integreret touchpad i glas.

XPS 14 t platinum XPS 14 t graphite double Dell Media Tour - NYC Dell Media Tour - NYC
<
>
Dell XPS 14

 

Den nye serie fås med OLED-touchskærme i et udvalg af opdateringshastigheder og opløsninger. De større modeller har, som deres navne antyder, 14- eller 16-tommers skærme.

XPS 16 graphite double Dell Media Tour - NYC
<
>
Dell XPS 16

Den største model er arbejdshesten med Intel Core Ultra-processor og NVIDIA GeForce RTX-grafikkort. 14-tommeren er 21 procent lettere, men siges stadig at have god ydeevne. 13-tommeren kan nu få FHD+, QHD+ eller 3K+ opløsning og OLED-touchskærm.

Mere info følger på Dells XPS-side.

Læs også Skarpeste ultrabærbare nogensinde Dell XPS 13 Plus er den knivskarpest designede ultrabook-computer, vi har set nogensinde. Næsten for designet faktisk.

Øjenvenlig 5K-skærm

Samtidig lancerer Dell en skærm til når du sidder ved dit skrivebord og vil have en stor skærm, så du ikke behøver at knibe øjnene sammen. Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor er, som navnet antyder, en 40-tommers buet skærm med 5K-opløsning (5120×2160) og dobbelt så høj opdateringshastighed som den forrige. Men det, der skiller sig ud er, at det ifølge Dell er den første 5K-skærm i verden, der har fået 5 stjerner i den nye TUV Rheinland-certificering af øjenkomfort. Skærmen har også Thunderbolt 4, Ethernet, HDMI 2.1 og DisplayPort 1.4-porte. Skærmen fås også i 34 tommer.

Dell Media Tour - NYC Dell Media Tour - NYC
<
>
Dell UltraSharp 40 Curved Thunderbolt Hub Monitor

Pris og tilgængelighed

XPS 13 starter ved 1.299 dollar, XPS 14 ved 1.699 dollar og XPS 16 ved 1.899 dollar. Alle angives at blive tilgængelige “snart”.

Dell Ultrasharp 40 koster fra 2.400 dollar og 34-tommer fra 1.020 dollar og vil være tilgængelig globalt den 27. februar.

Læs mere her.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

0
Scroll to Top