Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nighthawk RS700S: “Overlegen hastighed” med Wi-Fi 7

Netgears første Wi-Fi 7-router, Nighthawk RS700S, vil give lynhurtigt Wi-Fi med hastigheder op til 19 Gbit/s.

Skrevet af / 22/10/2023 - 13:21
Nighthawk RS700S: “Overlegen hastighed” med Wi-Fi 7

Kravene til Wi-Fi i moderne hjem er steget drastisk, og flere og flere steder kan nu forsynes med internet med hastigheder over én gigabit. Med flere og flere tilsluttede enheder, den voksende popularitet af 4K og endda 8K videostreaming, for slet ikke at nævne det faktum, at du nu sidder og downloader spil online mange gigabyte ad gangen, skal Wi-Fi-teknologien også gerne kunne følge med.

10 gigabit port

Wi-Fi 7 bygger på Wi-Fi 6E ved at tilbyde endnu højere hastigheder og ydeevne. Netgear Nighthawk RS700S er udstyret med en 10 Gbit/s internetport, hvilket er ti gange så stor båndbredde i forhold til, hvad der hidtil har været almindeligt. Den har også en række LAN-porte til kablet forbindelse til flere enheder.

Nighthawk RS700S har et slankt design, mens antennerne på indersiden skulle have ekstra høj ydeevne, specielt lavet til 6 GHz-båndet og 320 MHz-båndbredden.

Wi-Fi 7 til 200 enheder

Routeren har 360 graders dækning og understøtter op til 200 tilsluttede enheder på samme tid, over et dækningsområde på op til 250 kvadratmeter.

Udover multi-gigabit netværkshastighed på hjemmenetværket, kan du også tilslutte en USB-harddisk til netværkslagring og nem deling af store filer.

Netgear Nighthawk RS700S: Tilgængelighed og pris

Netgear Nighthawk RS700S kan købes i slutningen af ​​oktober, men hvis du troede, det ville være billigt, så må du tro om igen: 6.899 kr. er prisen for denne router.

Mere info: netgear.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

Farvel til iTunes på Windows

Asus med dobbelt-skærm er i Danmark

Se, dét kan man kalde harddisk-plads!

Praktisk Philips-skærm til hverdagsbrug

40 (!) nye AI-produkter fra Lenovo

Se, hvad Asus viste på CES

AI-computere og 3D-skærme

Ny tast på tastaturet!

Dell XPS-serien udvides

Alle de nye Intel Ultra-PC'er

0
Scroll to Top