TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

MSI Prestige 16 med Mini-LED

MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.

forfatter
Publiceret 20/11/2022 - 08:30

Prestige-serien fra MSI står for computere til kontor- og hjemmebrug, snarere end de hardcore gamingcomputere, firmaet traditionelt er kendt for.

MSI Prestige 16 er en ny model i serien, der ydelsesmæssigt ser ud til at placere sig midt mellem hjemmekontor og gaming. Topmodellen har således Nvidia GeForce-grafik. Og selv om GeForce RTX 3050 Ti afgjort ikke er lynhurtig, er det stadig hurtigere end integreret Intel Iris Xe-bundkortsgrafik.

Nok så interessant er det, at skærmen på MSI Prestige 16 har bagbelysning med Mini-LED. Mini-LED kendes mest fra TV i den dyrere ende, men teknologien er også interessant i PC-skærme. Ved at bruge ekstra små lysdioder til bagbelysning opnås bedre kontrast og lysstyrke. MSI Prestige 16 skal således overholde HDR 1000-standarden.

MSI Prestige 16 med Mini-LED og GeForce-grafik fås fra 17.400 kroner, mens en udgave med konventional skærm og Intel Iris-grafik kan købes fra 12.499 kroner.

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
MSI RTX 40: Ny prisvindende serie af bærbare Tag springet til det enestående med de nye grafikkort i GeForce RTX 40-serien og 13. generation Intel Core-processorer.
lbpluss
Den bedste til højopløst gaming? Hvis du ønsker en fantastisk spiloplevelse, og derudover neutrale og gode farver lige ud af kassen, så er dette skærmen for dig.
Wi-Fi 7 router til gaming Routeren kommer med nyt antennedesign og netværkshastighed på op til 19 Gbit/s.
Kan I høre mig derude? Jabra Speak2 er en ny generation af firmaets mødehøjttalere, der lover bedre lyd og naturlig samtale.
Remarkable 2 får endelig tastatur Tastatur og etui i ét.
lbpluss
Caffe latte-segmentets hedeste drøm 14” MacBook Pro med M2 Pro-processor er den bedste og hurtigste bærbare computer i sin prisklasse. Men Apple bør opgradere webkameraet.
Følg Lyd & Billede