Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

MSI Prestige 16 med Mini-LED

MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.

Skrevet af / 20/11/2022 - 08:30
MSI Prestige 16 med Mini-LED

Prestige-serien fra MSI står for computere til kontor- og hjemmebrug, snarere end de hardcore gamingcomputere, firmaet traditionelt er kendt for.

MSI Prestige 16 er en ny model i serien, der ydelsesmæssigt ser ud til at placere sig midt mellem hjemmekontor og gaming. Topmodellen har således Nvidia GeForce-grafik. Og selv om GeForce RTX 3050 Ti afgjort ikke er lynhurtig, er det stadig hurtigere end integreret Intel Iris Xe-bundkortsgrafik.

Nok så interessant er det, at skærmen på MSI Prestige 16 har bagbelysning med Mini-LED. Mini-LED kendes mest fra TV i den dyrere ende, men teknologien er også interessant i PC-skærme. Ved at bruge ekstra små lysdioder til bagbelysning opnås bedre kontrast og lysstyrke. MSI Prestige 16 skal således overholde HDR 1000-standarden.

MSI Prestige 16 med Mini-LED og GeForce-grafik fås fra 17.400 kroner, mens en udgave med konventional skærm og Intel Iris-grafik kan købes fra 12.499 kroner.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Chromebooks med flere kræfter

Indret hjemmet med IKEA-AI

Mange skærmfunktioner til få kroner

Logitech-sæt bygger bro mellem arbejde og privatliv

AI flytter ind i ThinkPad'en

Dell-bærbare med AI

HP-laptops er blevet smartere

Apple opgraderer Macbook Air

Glasklar PC-skærm med AI

Der er en ny AI i byen

Arbejdsro på kontoret

Verdens første stationære PC fundet i et gammelt hus

0
Lyd & Billede
Scroll to Top