TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
L&B’s JULEKALENDER 2022
Nyhed

MSI Prestige 16 med Mini-LED

MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.

forfatter
Publiceret 20/11/2022 - 08:30

Prestige-serien fra MSI står for computere til kontor- og hjemmebrug, snarere end de hardcore gamingcomputere, firmaet traditionelt er kendt for.

MSI Prestige 16 er en ny model i serien, der ydelsesmæssigt ser ud til at placere sig midt mellem hjemmekontor og gaming. Topmodellen har således Nvidia GeForce-grafik. Og selv om GeForce RTX 3050 Ti afgjort ikke er lynhurtig, er det stadig hurtigere end integreret Intel Iris Xe-bundkortsgrafik.

Nok så interessant er det, at skærmen på MSI Prestige 16 har bagbelysning med Mini-LED. Mini-LED kendes mest fra TV i den dyrere ende, men teknologien er også interessant i PC-skærme. Ved at bruge ekstra små lysdioder til bagbelysning opnås bedre kontrast og lysstyrke. MSI Prestige 16 skal således overholde HDR 1000-standarden.

MSI Prestige 16 med Mini-LED og GeForce-grafik fås fra 17.400 kroner, mens en udgave med konventional skærm og Intel Iris-grafik kan købes fra 12.499 kroner.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

Skal der ligge en ny laptop under juletræet? Så se her Er du træt af den gamle sløve computer? Vi har samlet de bedste bud på nye bærbare.
Orbi 860: Internet for de krævende Netgears næstdyreste mesh-netværk er nu opgraderet til Orbi 860. Med 10 gigabit port.
Apple Self Service Repair kommer til Sverige Kunder i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Polen, Spanien, Sverige og Storbritannien kan nu købe originale reservedele og værktøjer fra Apple.
Sæt alting på ét stik En Thunderbolt 4 USB-dock giver din bærbare nye muligheder og skaber orden på skrivebordet.
Nej, USA forbyder IKKE alle Huawei-produkter Amerikanske myndigheders fokus er på at stoppe salget af telekommunikationsudstyr og overvågningsteknologi fra fem navngivne kinesiske virksomheder.
Smæk på skærmen hos MSI MSI Prestige 16 er en ny kontor-bærbar fra MSI, der som den første har fået skærm med bagbelysning via Mini-LED.
Følg Lyd & Billede