Microsoft opruster med nye hybride bærbare

Surface Book 3 og Surface Go 2 er nyeste skud på stammen i Surface-serien fra Microsoft.
forfatter

Microsoft er igen klar med nye produkter i Surface-serien, som senest blev fornyet sidste efterår med Surface Laptop 3, Surface Pro 7 og Surface Pro X.

Denne gang er det Seattle-firmaets kraftigste bærbare computer i Surface Book-serien, som kommer i en ny version, ligesom den lille, fleksible tablet Surface Go også er blevet opdateret.

Microsofts hidtil mest kraftige bærbare hybridcomputer, Surface Book 3, er samtidig ultrafleksibel. (Foto: Microsoft)

Surface Book 3

I følge Microsoft er Surface Book 3 firmaets til dato mest kraftfulde bærbare computer. Hybridmaskinen kommer i to udgaver med hhv. 13″ og 15″ skærm – begge i 3:2 format og med hhv. 3000 x 2000 og 3240 x 2160 pixels opløsning – og uanset størrelse kommer computeren med 10. generation Intel Core processor, Wi-Fi 6 og Windows 10.

Den største model byder på helt op til 32 GB RAM samt 2 TB SSD. Og til mennesker, som elsker at game, har Surface Book 3 15’’ en NVDIA GeForce GPU med nok kraft til at spille de bedste Xbox Game Pass PC-titler ved 1080p med 60 billeder per sekund, skriver Microsoft i deres pressemeddelelse.

Prisen på Surface Book 3 starter fra 13.999 kr. og de forskellige modeller vil være tilgængelige i butikkerne fra den 21. maj.

Surface Go 2 er Microsofts letteste og mest fleksible hybridcomputer. (Foto: Microsoft)

Surface Go 2

Her er der tale om lettere, slankere og mindre udgave af Surface Pro-serien – det vil sige en Windows 10-baseret tablet med separat tastatur. Målgruppen er skolebørn og studerende, der har brug for en prisbillig, fleksibel hybridcomputer, der både kan bruges til skole og underholdning.

I deres pressemeddelelse skriver Microsoft:

Annonce

“Vi har tilføjet Studio Mics – vores dobbelte mikrofonløsning – for at forbedre lydkvaliteten og reducere baggrundsstøj ved Teams-møder eller videokald, samt et 5 MP kamera foran, der sørger for video i høj opløsning, selv når der er begrænset lys. Vi har også tilføjet en ny kamera-app til bagsidekameraet, som gør det nemmere at scanne dokumenter og whiteboards, så du nemt kan dele mødenoter eller aflevere lektier.”

Surface Go kan gøres personlig med covers og andet tilbehør, som kommer i et stort udvalg af farver, herunder sølv, sort, rød og blå. Prisen på Surface Go 2 starter fra 3.599 kr. og produktet er tilgængeligt fra den 12. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Annonce
Annonce

Læs også