Search
Generic filters

Microsoft opruster med nye hybride bærbare

Surface Book 3 og Surface Go 2 er nyeste skud på stammen i Surface-serien fra Microsoft.

Microsoft er igen klar med nye produkter i Surface-serien, som senest blev fornyet sidste efterår med Surface Laptop 3, Surface Pro 7 og Surface Pro X.

Denne gang er det Seattle-firmaets kraftigste bærbare computer i Surface Book-serien, som kommer i en ny version, ligesom den lille, fleksible tablet Surface Go også er blevet opdateret.

Microsofts hidtil mest kraftige bærbare hybridcomputer, Surface Book 3, er samtidig ultrafleksibel. (Foto: Microsoft)

Surface Book 3

I følge Microsoft er Surface Book 3 firmaets til dato mest kraftfulde bærbare computer. Hybridmaskinen kommer i to udgaver med hhv. 13″ og 15″ skærm – begge i 3:2 format og med hhv. 3000 x 2000 og 3240 x 2160 pixels opløsning – og uanset størrelse kommer computeren med 10. generation Intel Core processor, Wi-Fi 6 og Windows 10.

Den største model byder på helt op til 32 GB RAM samt 2 TB SSD. Og til mennesker, som elsker at game, har Surface Book 3 15’’ en NVDIA GeForce GPU med nok kraft til at spille de bedste Xbox Game Pass PC-titler ved 1080p med 60 billeder per sekund, skriver Microsoft i deres pressemeddelelse.

Prisen på Surface Book 3 starter fra 13.999 kr. og de forskellige modeller vil være tilgængelige i butikkerne fra den 21. maj.

Surface Go 2 er Microsofts letteste og mest fleksible hybridcomputer. (Foto: Microsoft)

Surface Go 2

Her er der tale om lettere, slankere og mindre udgave af Surface Pro-serien – det vil sige en Windows 10-baseret tablet med separat tastatur. Målgruppen er skolebørn og studerende, der har brug for en prisbillig, fleksibel hybridcomputer, der både kan bruges til skole og underholdning.

I deres pressemeddelelse skriver Microsoft:

“Vi har tilføjet Studio Mics – vores dobbelte mikrofonløsning – for at forbedre lydkvaliteten og reducere baggrundsstøj ved Teams-møder eller videokald, samt et 5 MP kamera foran, der sørger for video i høj opløsning, selv når der er begrænset lys. Vi har også tilføjet en ny kamera-app til bagsidekameraet, som gør det nemmere at scanne dokumenter og whiteboards, så du nemt kan dele mødenoter eller aflevere lektier.”

Surface Go kan gøres personlig med covers og andet tilbehør, som kommer i et stort udvalg af farver, herunder sølv, sort, rød og blå. Prisen på Surface Go 2 starter fra 3.599 kr. og produktet er tilgængeligt fra den 12. maj.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Udviklingsredaktør og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.
Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Efter at Bose måtte trække de første Sleepbuds tilbage på grund af problemer med batterierne, er der nye hørepropper på vej.
  Halo styrer dit B&O-anlæg med Bluetooth eller Wi-Fi.
  Amazon-ejede Ring har lanceret Always Home Cam, der har en helt unik egenskab: Det er en flyvende minidrone, der selv patruljerer dit hjem.
  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  HP Sprocket Select

  Vejl.pris 1099 kr Et uimodståeligt unødvendigt produkt

  ASUS ZenBook 14 UM425IA-PURE3

  Vejl.pris 9999 kr Luksuriøs minimalisme

  Acer ConceptD CP7 (CP7271K P)

  Vejl.pris 16000 kr Dyr og dejlig skærm til grafik og video

  MSi GF75 Thin (10SCSR-015NE)

  Vejl.pris 10297 kr Til krævende spillere på budget
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.