TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Gamingmus i pink

Valentinsgaven til gamingnørden: En superlet og hurtig mus - i pink.

forfatter
Publiceret 14/02/2022 - 11:02

Hvilken romantisk gave giver man sin udkårne? Hvis vedkommende er harcore gamingnørd, kunne svaret være en Logitech Pro X Superlight. I pink.

Ved siden af farven har Pro X Superlight alt det, der skal være i et seriøst stykke gaming-håndværktøj: En højtopløst 25K- sensor, der regsitrerer selv de hurtigste bevægelser hen over musemåtten og en lige så hurtig 2,4 GHz trådløs forbindelse. Som hos logitech kaldes Lightspeed.

Læs også Be My Valentine Den 14. februar er det Valentinsdag og dermed tid til at finde noget rigtig fint til ham eller hende (eller dem), der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere.
Inledning

Musen har desuden været på slankekur og vejer nu blot 63 gram. Det er en fjerdedel mindre end den almindelige Pro Wireless-mus.

Pro X Superlight Wireless Family
Pro X Superlight Wireless Family. (Foto: Logitech)

Musen kan købes i pink (samt i hvid og sort) til en pris på 1.299 kroner.

Hvis din udkårne ikke er gamer, har vi i øvrigt lavet en guide til de 10 bedste romantiske tech-gaver, der måske kunne vække glæde.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Opdateret Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" model kommer i to udgaver med henholdsvis Intel- og AMD-processor.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend