Nyhed

Ergonomisk mus til mindre hænder

Logitech Lift er en ergonomisk mus til små og mellemstore hænder. Også venstrehænder.

Lift Off White ENVR

Lift Off White ENVR

Hånden på musen: Slapper du af, mens du bruger computeren?

Logitech Lift Vertical er en ergonomisk mus, der lover at give en bedre og mindre anstrengende håndstilling. Designet ser spøjst ud, men den oprejste form betyder, at man slipper for at dreje håndleddet, mens man arbejder med musen.

Ergonomi og komfort spiller en afgørende rolle i det overordnede velvære på arbejdspladsen,” siger Olessia Hageman, leder af den ergonomiske division hos Logitech. ”Med udgangspunkt i vores filosofi om, at når vi har det bedre, gør vi det bedre, har vi skabt Lift for at hjælpe folk med at arbejde komfortabelt i timevis og føle sig bedre tilpas efter en lang dag ved skrivebordet.

Lift er en ergonomisk mus, som skal mindske belastningen af hånden. (Foto: Logitech)

Hvis formen muligvis virker bekendt, er det nok, fordi Logitech tidligere har brugt samme princip i MX Vertical-musen. Logitech Lift er dog tænkt til en anden målgruppe. Musen er 20 procent mindre end typiske mus, så den ligger godt i små hænder. Og med farvemulighederne hvid og lyserød har Logitech nok haft et kvindeligt publikum i tankerne. Men den fås også i standard grafitsort. Logitech laver også en venstrehåndsudgave, som dog kun fås i sort.

Logitech Lift er beregnet til folk med små hænder og præference for lyserødt. (Foto: Logitech)

Musen er trådløs og virker med Bluetooth samt Logitechs USB-dongle, som praktisk nok har fået en opbevaringsplads bag den magnetiske bundplade. Der skal bruges et almindeligt engangsbatteri i den (ingen opladning), men da batteriet holder i to år, er problemet minimalt.

Pris og tilgængelighed
Logitech Lift Vertical Ergonomic Mouse koster 599 kroner og kan købes fra april.

Les videre
Exit mobile version