TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Det første mobile mesh-netværk med 5G og Wi-Fi 6

Orbi NBK752 giver lynhurtig 5G-hastighed overalt – også der, hvor du mangler fibernet.

forfatter
Publiceret 22/11/2021 - 14:20

Netgear hævder at være først på markedet med et kombineret 5G og Wi-Fi 6 mesh-netværk. Internettet modtages fra netleverandøren via 5G og kobles videre til trådløse enheder med Wi-Fi 6. Orbi NBK752 giver dermed højere hastighed og mere stabilt netværk, hvor der mangler fibernet.

Læs også Det Wi-Fi 6-netværk du skal have Glem de billige mesh-løsninger. Du bliver ikke tilfreds, før du tager skridtet op til Orbi AX4200.
Netgear Orbi RBK752 AX4200 lifestyle(2)

5G-dækningen bliver stadig bedre, og med Orbi NBK752 bør man endelig kunne få hastigheder, der svarer til fibernet, gennem luften. Hvis 5G-dækning mangler, bruger routeren i stedet 4G-nettet.

Systemet er alt andet end billigt, men hvis alternativet er, at du må betale områdets internetleverandør for at udbygge infrastrukturen til at inkludere dit hjem eller sommerhus, så vil det blive meget dyrere.

Med et Nano-SIM-kort og en velvalgt datapakke fra din netleverandør spreder Orbi NBK752 5G-internettet videre til hele hjemmet med Wi-Fi 6. (Foto: Netgear)

Router og node

I pakken medfølger både hovedrouter og en ekstra satellit (node), som placeres et strategisk sted i hjemmet, kontoret eller sommerhuset for at udvide netværket til alle krinkelkroge. Netværket er lavet til at kunne dække op til 350 kvadratmeter med pålidelig Wi-Fi-dækning. Ønsker du et større netværk, kan flere noder tilføjes.

De to enheder kommunikerer trådløst med Wi-Fi 6, som gør, at flere enheder kan være tilsluttet samtidigt, uden at det mindsker hastigheden eller tilgangen. Hele familien kan dermed surfe, streame og downloade på samme tid.

Netgear Orbi NBK752 består af router og node og kan give internetdækning til 350 kvadratmeter. (Foto: Netgear)

Brugervenlighed

Routeren installeres nemt med Orbi-app’en, hvorfra du også kan administrere netværket hvor som helst, sætte internettet på pause på en hvilken som helst enhed, spore dit internetdataforbrug med mere.

Sikkerhed

Ved køb af Orbi NBK752 får du en 30-dages gratis testversion af den digitale sikkerhedstjeneste Netgear Armor, som beskytter det opkoblede hjem mod trusler fra nettet. Tjenesten er indbygget i routeren og udvides til at beskytte alle enheder på netværket, bl.a. smarte TV-apparater, sikkerhedskameraer og smart-højttalere.

(Foto: Netgear)

Netgear Orbi NBK752: Pris og tilgængelighed

Netgear Orbi 5G WiFi 6 Mesh System (NBK752) inkluderer som nævnt en router og en satellit. Det kan bestilles nu og koster – hold fast – 9.490 kroner.

Mere info: netgear.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Opdateret Asus-bærbar klar til Norden Den nye 14" model kommer i to udgaver med henholdsvis Intel- og AMD-processor.
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend