Den er mindre end en laptop

Asus PN51 miniature-PC er lille, men fyldt med kræfter.
forfatter

En lille PC behøver ikke at være svag. Asus’ nye mini-PC har specifikationer, der ser ud til at kunne konkurrere med fuldvoksne computere, såvel som de fleste bærbare.

Maskinen med det upåfaldende navn PN51 kan leveres med AMD Ryzen 5000-processor og support for op til (djævelen er i detaljen, og specifikationer er altid “op til“) 8K eller op til fire 4K-skærme og op til 64 GB RAM.

Computeren måler blot 115 x 115 x 49 mm, så den er nem at finde plads til, hvad enten er det er på skrivebordet eller i TV-bænken. Den kan endda skrues fast på bagsiden af en skærm med en VESA-holder.

Fakta:

  • AMD Ryzen 7 5700U CPU
  • Windows 10 Home
  • Radeon Vega-integreret grafik
  • 16 GB DDR4 3200 MHz
  • 512G SSD-lager
  • Trådløst: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0

Prisen er fra 6.699 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Annonce
Annonce

Læs også