Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

4K-webkamera inspireret af spejlrefleks

Dell UltraSharp-webkamera (WB7022) henter inspiration fra digitale spejlreflekskameraer for at give bedst mulig billedkvalitet uanset lysforhold

Skrevet af / 06/07/2021 - 15:33
4K-webkamera inspireret af spejlrefleks

Selv om vi ser lyset for enden af pandemitunnelen, lader det til, at hjemmekontoret er kommet for at blive. Det har ganske enkelt været så vellykket, at de fleste arbejdsgivere nu giver deres ansatte mere fleksibilitet til at vælge hjemmekontor noget af tiden. Derfor er det relevant med et ordentligt webkamera.

I udviklingen af deres nyeste webkamera har Dell studeret billedkvaliteten på spejlreflekskameraer for professionelle og entusiaster. Ønsket har været at udvikle et webkamera med en billedkvalitet i nærheden af disse, samtidig med at det skulle være enkelt at bruge.

Foto: Dell
Læs også Tilbage på kontoret? Hold støjen ude med et headset! Meget af tiden på kontoret går med videokonferencer og andre digitale samtaler. Så har man brug for at kunne høre – og blive hørt! Vi fortæller dig, hvilket headset du bør vælge.

Resultatet er Dell UltraSharp-webkamera, som også går under betegnelsen WB7022. Dell lover, at kameraet leverer “den bedste billedkvalitet i sin kategori af 4K-webkameraer”. En stor 4K Sony STARVIS CMOS-sensor og et lysstærkt objektiv bestående af flere linseelementer står for den syleskarpe videokvalitet.

God eksponering i dårligt lys

For at give bedst mulig eksponering under vanskelige lysforhold bruger kameraet en såkaldt Digital Overlap HDR-teknologi. Kameraet lægger altså mørke og lyse eksponeringer oven på hinanden. Dette vil nok i så fald øge lukkertiden og give et vist efterslæb i billedet, men kan være et fint kompromis, hvis der er dårlig belysning der, hvor du sidder.

Intelligente funktioner og magnetfæste

Kameraet tilpasser sig automatisk forskellige opsætninger og situationer. For eksempel hævdes Auto-framing-funktionen at bruge kunstig intelligens (AI) til at holde ansigtet i fokus og centreret i billedruden.

Det runde kamera er lavet i aluminium og kommer med magnetfæste, så det let kan flyttes fra skærmen over til et lille kamerastativ, der fås som ekstraudstyr.

Dell UltraSharp-webkamera understøtter Windows Hello, så du kan bruge ansigtsgenkendelse til at logge dig automatisk på i Windows.

Foto: Dell

Dell UltraSharp-webkamera: Pris og tilgængelighed

Webkameraet kan købes nu og koster 1.566 kroner.

dell.com

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Apple holder fast i Lightning lidt endnu

Ingen 27-tommers iMac

Flere porte til Chromebook

Hvad pokker er Copilot?

Foldbar PC endelig klar efter et års forsinkelse

Lynhurtig ny iMac

Apple trækker fra konkurrenterne

MacBook Pro i sort!

Qualcomm slår Apple M1

Få op til 19 gigabit trådløst net

Overlegen Wi-Fi-hastighed

Krumme taster til trætte håndled

0
Scroll to Top