TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

4K-webkamera inspireret af spejlrefleks

Dell UltraSharp-webkamera (WB7022) henter inspiration fra digitale spejlreflekskameraer for at give bedst mulig billedkvalitet uanset lysforhold

forfatter
Publiceret 06/07/2021 - 15:33

Selv om vi ser lyset for enden af pandemitunnelen, lader det til, at hjemmekontoret er kommet for at blive. Det har ganske enkelt været så vellykket, at de fleste arbejdsgivere nu giver deres ansatte mere fleksibilitet til at vælge hjemmekontor noget af tiden. Derfor er det relevant med et ordentligt webkamera.

I udviklingen af deres nyeste webkamera har Dell studeret billedkvaliteten på spejlreflekskameraer for professionelle og entusiaster. Ønsket har været at udvikle et webkamera med en billedkvalitet i nærheden af disse, samtidig med at det skulle være enkelt at bruge.

Foto: Dell
Læs også Tilbage på kontoret? Hold støjen ude med et headset! Meget af tiden på kontoret går med videokonferencer og andre digitale samtaler. Så har man brug for at kunne høre – og blive hørt! Vi fortæller dig, hvilket headset du bør vælge.
iStock 911964140 scaled 1

Resultatet er Dell UltraSharp-webkamera, som også går under betegnelsen WB7022. Dell lover, at kameraet leverer “den bedste billedkvalitet i sin kategori af 4K-webkameraer”. En stor 4K Sony STARVIS CMOS-sensor og et lysstærkt objektiv bestående af flere linseelementer står for den syleskarpe videokvalitet.

God eksponering i dårligt lys

For at give bedst mulig eksponering under vanskelige lysforhold bruger kameraet en såkaldt Digital Overlap HDR-teknologi. Kameraet lægger altså mørke og lyse eksponeringer oven på hinanden. Dette vil nok i så fald øge lukkertiden og give et vist efterslæb i billedet, men kan være et fint kompromis, hvis der er dårlig belysning der, hvor du sidder.

Intelligente funktioner og magnetfæste

Kameraet tilpasser sig automatisk forskellige opsætninger og situationer. For eksempel hævdes Auto-framing-funktionen at bruge kunstig intelligens (AI) til at holde ansigtet i fokus og centreret i billedruden.

Det runde kamera er lavet i aluminium og kommer med magnetfæste, så det let kan flyttes fra skærmen over til et lille kamerastativ, der fås som ekstraudstyr.

Dell UltraSharp-webkamera understøtter Windows Hello, så du kan bruge ansigtsgenkendelse til at logge dig automatisk på i Windows.

Foto: Dell

Dell UltraSharp-webkamera: Pris og tilgængelighed

Webkameraet kan købes nu og koster 1.566 kroner.

dell.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spil i 3D uden briller Acer Predator Helios 300 giver dine spil dybde.
Skærmen er det bedste ved den HP’s luksusflyder har en lækker UHD+ skærm, der vil glæde grafikere. Men kræfterne står ikke mål med prisen.
Broadcast-studie til skrivebordet Har du en youtuber, twitcher eller podcaster i maven, kan Razers hybride lydmikser samle trådene.
Philips lover superfarver med deres første OLED PC-skærm Philips Momentum 8000 er en 27 tommers 4K-monitor med OLED-panel og perfekt sortniveau, og vi bliver lovet exceptionelle farver.
Slanke syvere fra Lenovo Lenovo Yoga 7 fås i så mange udgaver, at der stort set er en til enhver situation.
Gennemfornuftig PC til studier og arbejde Den nyeste MateBook-udgave er en mindre designskarp og mere praktisk arbejdshest til tasken.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend