Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Video: Tesla Cybertruck trækker en SpaceX raketmotor

En 1.600 kg tung SpaceX Raptor-raketmotor er ingen match for den gigantiske pickup-truck.

Skrevet af / 09/10/2023 - 15:14
Video: Tesla Cybertruck trækker en SpaceX raketmotor

Det er brugeren bag YouTube-kanalen Starship Gazer, som den 3. oktober havde sit kamera rettet mod en Tesla Cybertruck, der trak en kolossal raketmotor på en trailer.

Ifølge beskrivelsen i videoen nedenfor var det en Starship Raptor vakuummotor, som den helelektriske pickup trak efter sig, et monstrum, der angiveligt vejer omkring 1.600 kilo i sin standard Raptor 2-udgave.

Eftersom pickuppen hævdes at kunne trække næsten 6.500 kilo, bør raketmotorens vægt selvfølgelig ikke være den store udfordring, men så vidt vi ved, er det alligevel første gang, at en Cybertruck har påtaget sig opgaven at trække en SpaceX-raketmotor. Det bliver sandsynligvis heller ikke den sidste, da de to virksomheder har den samme grundlægger og hovedaktionær, Elon Musk. De to er derfor naturlige samarbejdspartnere, hvor det er relevant.

Hvilken version af Tesla Cybertruck?

Vi ved ikke, om cybertrucken i videoen er i kategorien førproduktionsmodel, eller om den er i kategorien “produktionsbekræftet”, for vi kan ikke se nummerpladen. Det er derimod tydeligt, at vi ser de karakteristiske sorte hjulkapsler, som først gjorde deres entré på prototypen tilbage i 2019, hvor de fik deres øjeblik i rampelyset, da de blev luftet på en californisk motorvej.

LED-lyslisten i fuld bredde bagpå er også på plads sammen med de velkendte trekantede sidespejle og den gigantiske énarmede vinduesvisker.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

"Ingen" vil have Tesla Full Self Driving

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Scroll to Top