Nyhed

Spritny elcykel fra Triumph

Triumph Trekker GT er den første elcykel fra den klassiske engelske motorcykelproducent.
forfatter

I den kommende James Bond-film, No Time To Die, kommer Agent 007 i hendes majestæts hemmelige tjeneste bl.a. til at køre på en motorcykel fra engelske Triumph.

Virksomheden er Storbritanniens største motorcykelvirksomhed, og der har kørt Triumph-motorcykler på de britiske landeveje siden 1902.

Men rent faktisk startede Triumph allerede tilbage i 1885 som distributør af cykler, så man kan på en måde sige, at firmaet vender tilbage til rødderne med lanceringen af Triumph Trekker GT, som er firmaets første elcykel.

Triumph startede allerede tilbage i 1885 som distributør af cykler. (Foto: Triumph)

Der er tale om en næsten klassisk engelsk herrecykel i letmetal med alle kabler gemt væk i rørene. Elmotoren er en DU-E6100 fra japanske Shimano med 250 Watt, der yder 60 Nm i optræk. 10-trins gearet er ligeledes fra Shimano.

Man skal kunne køre op til 150 kilometer på én opladning af det 504 Wh store batteri, og selvom batteriet er integreret i stellet, kan det fjernes med et snuptag.

Forgaflen på Triumph Trekker GT har Rockshox Paragon Silver affjedring, mens hjulene er Schwalbes EnergizerPlus Greenguard. Alt i alt vejer cyklen 24 kilo.

Elmotoren er en DU-E6100 fra japanske Shimano med 250 Watt, der yder 60 Nm i optræk. (Foto: Triumph)

Skulle du føle dig fristet af Triump Trekker GT, så kan den bestilles her. Vejledende pris er GBP 2.950, svarende til cirka 24.110 kroner.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.