Search
Generic filters

Sporty elbil med velkendte designelementer

Foreløbig er det bare et koncept, vi ser konturerne af.

Biludstillingen i Genève er kun en måned væk, og der er tradition for, at bilproducenterne sender små teasere ud forud for udstillingen.

For os i Norden er det elbilerne, der er mest interessante. Snusfornuftige by- eller familievenlige elbiler, helst med dobbelt så lang rækkevidde, som de fleste reelt har brug for. Og gerne med anhængertræk til de to gange om året, hvor der skal køres haveaffald væk.

Men det behøver ikke at være så kedeligt …

(Foto: Hyundai)

Bagfra ligner den en Porsche, og fra siden får man lidt Audi-vibes, men det er Hyundais nye elbil, Prophecy, det drejer sig om. En konceptbil, der skal vises frem i Genève, og som de foreløbig ikke har afsløret særlig meget om.

LED-lamper lyser op foran og bagpå, og bagspoileren har strategisk placerede LED-bremselys. Trods køretøjets coupé-lignende silhuet ser det ud til, at Prophecy er en sporty fire- eller femdørs elbil, og man kan trygt sige, at den adskiller sig markant fra Hyundais andre elmodeller, såsom Kona og Ioniq.

Sensuous Sportiness kaldes designet – eller tidløs skønhed, som lederen af Hyundais globale designcenter, Sang Yup Lee, udtrykte det.

(Foto: Hyundai)

Prophecy vil blive afsløret på Geneva Motor Show den 3. marts kl. 11.45. Så ved vi nok mere om rækkevidde, opladning og lanceringsdato.

Og om den fås med en anhængertræk eller ej.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
1 kommentar

Skriv et svar

 1. Det kunne jo godt være at man har brug for anhængertræk mere en de 2 gange der bliver nævnt i artiklen og at man har brug for længere rækkevidde i Jylland end det man evt har i Kbhvn.

  Læs også

  Bliver Canons billigste professionelle videokamera.
  Lyden i KEF LS50 Meta og LS50 Wireless II skal være væsentlig forbedret med ny teknologi.
  “Det eneste, der er hurtigere end Ludicrous, er Plaid.”
  Men Volkswagen holder fortsat tæt om mulighederne for at opgradere lydanlægget!
  Samsung Galaxy S20 Fan Edition kan være den perfekte kombination af specifikationer og pris.
  Panasonic starter udrulningen af deres første Android-TV til november!
  Der laves kun 50 par af Il Cremonese ex3me, og de bliver ikke ligefrem billige.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  BMW i8

  Vejl.pris kr Økobil i benzinslugerklæder

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.