Sporty elbil med velkendte designelementer

Foreløbig er det bare et koncept, vi ser konturerne af.
forfatter

Biludstillingen i Genève er kun en måned væk, og der er tradition for, at bilproducenterne sender små teasere ud forud for udstillingen.

For os i Norden er det elbilerne, der er mest interessante. Snusfornuftige by- eller familievenlige elbiler, helst med dobbelt så lang rækkevidde, som de fleste reelt har brug for. Og gerne med anhængertræk til de to gange om året, hvor der skal køres haveaffald væk.

Men det behøver ikke at være så kedeligt …

(Foto: Hyundai)

Bagfra ligner den en Porsche, og fra siden får man lidt Audi-vibes, men det er Hyundais nye elbil, Prophecy, det drejer sig om. En konceptbil, der skal vises frem i Genève, og som de foreløbig ikke har afsløret særlig meget om.

LED-lamper lyser op foran og bagpå, og bagspoileren har strategisk placerede LED-bremselys. Trods køretøjets coupé-lignende silhuet ser det ud til, at Prophecy er en sporty fire- eller femdørs elbil, og man kan trygt sige, at den adskiller sig markant fra Hyundais andre elmodeller, såsom Kona og Ioniq.

Sensuous Sportiness kaldes designet – eller tidløs skønhed, som lederen af Hyundais globale designcenter, Sang Yup Lee, udtrykte det.

(Foto: Hyundai)

Prophecy vil blive afsløret på Geneva Motor Show den 3. marts kl. 11.45. Så ved vi nok mere om rækkevidde, opladning og lanceringsdato.

Annonce

Og om den fås med en anhængertræk eller ej.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Det kunne jo godt være at man har brug for anhængertræk mere en de 2 gange der bliver nævnt i artiklen og at man har brug for længere rækkevidde i Jylland end det man evt har i Kbhvn.

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Annonce
Annonce

Læs også