itemprop

Sporty elbil med velkendte designelementer

Foreløbig er det bare et koncept, vi ser konturerne af.

Biludstillingen i Genève er kun en måned væk, og der er tradition for, at bilproducenterne sender små teasere ud forud for udstillingen.

For os i Norden er det elbilerne, der er mest interessante. Snusfornuftige by- eller familievenlige elbiler, helst med dobbelt så lang rækkevidde, som de fleste reelt har brug for. Og gerne med anhængertræk til de to gange om året, hvor der skal køres haveaffald væk.

Men det behøver ikke at være så kedeligt …

(Foto: Hyundai)

Bagfra ligner den en Porsche, og fra siden får man lidt Audi-vibes, men det er Hyundais nye elbil, Prophecy, det drejer sig om. En konceptbil, der skal vises frem i Genève, og som de foreløbig ikke har afsløret særlig meget om.

LED-lamper lyser op foran og bagpå, og bagspoileren har strategisk placerede LED-bremselys. Trods køretøjets coupé-lignende silhuet ser det ud til, at Prophecy er en sporty fire- eller femdørs elbil, og man kan trygt sige, at den adskiller sig markant fra Hyundais andre elmodeller, såsom Kona og Ioniq.

Sensuous Sportiness kaldes designet – eller tidløs skønhed, som lederen af Hyundais globale designcenter, Sang Yup Lee, udtrykte det.

(Foto: Hyundai)

Prophecy vil blive afsløret på Geneva Motor Show den 3. marts kl. 11.45. Så ved vi nok mere om rækkevidde, opladning og lanceringsdato.

annonce

Og om den fås med en anhængertræk eller ej.

annonce
Har du noget at tilføje?
Velkommen til Lyd & Billedes diskussionsforum. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at slette eller moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktion@lydogbillede.dk.

1
Leave a Reply

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Gert

Det kunne jo godt være at man har brug for anhængertræk mere en de 2 gange der bliver nævnt i artiklen og at man har brug for længere rækkevidde i Jylland end det man evt har i Kbhvn.

Läs också

 data-srcset

Værre end spritkørsel

Du har meget dårligere reaktionstider, når du bruger bilens touch-skærm, end når du kører i beruset tilstand.

Scroll til toppen