Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 07Deltag

Nyhed

Segway-Ninebot eKickScooter E2 Pro D

Kraftfuldt el-løbehjul med 35 kilometers rækkevidde – kan trackes med din mobiltelefon.

Skrevet af / 11/11/2023 - 10:45
Segway-Ninebot eKickScooter E2 Pro D

El-løbehjul er blevet et almindeligt indslag i bybilledet, og uanset hvad man synes om dem, bliver det mere og mere almindeligt at eje et selv. Til korte afstande er de uden tvivl det mest praktiske og billigste transportmiddel.

(Foto: Segway-Ninebot)

Segway-Ninebot lancerer nu sin nyeste model, eKickScooter E2 Pro D, som har en række smarte funktioner. For eksempel kan den spores via Apples Find-funktion, så du kan lokalisere dit elektriske løbehjul på din iPhone, iPad og Mac. Til hverdagsbrug har den sin egen app, hvor du kan se tidligere ture, overvåge batteriet og justere køreindstillingerne.

Læs også El-løbehjul i sværvægtsklassen Segway KickScooter P65 er skabt i klippesolid kvalitet, leverer en fremragende køreoplevelse og høj sikkerhed. Men det er stort, tungt og dyrt, og derfor kun for de allermest dedikerede.

El-løbehjulet har også et intelligent Traction Control-system, som reducerer risikoen for at glide på glatte overflader eller grus, hvilket ofte kan være et problem. Det har også indbyggede indikatorer for at undgå ulykker i bytrafikken, hvilket vi godt kan lide. For ekstra komfort og mindre vedligeholdelse er det dertil udstyret med 10-tommer store slangeløse dæk.

(Foto: Segway-Ninebot)

Med hensyn til ydeevne har løbehjulet et batteri på 275 watt, som skulle give en rækkevidde på op til 35 kilometer ved 20 km/t (standard- og sportstilstand). Det skulle heller ikke miste pusten på bakker, da baghjulsmotoren på 720 watt angiveligt klarer hældninger på op til 18 procent.

Pris og tilgængelighed

Segway-Ninebot eKickScooter E2 Pro D forventes at være på lager i slutningen af året, sandsynligvis før jul, og har en vejledende udsalgspris på 2.999 kroner.

Her finder du vores tests af el-løbehjul

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart behøver du ikke at oplade din elbil

Nu kommer Tesla Cybertruck endelig på vejene

Mercedes klar med første højhastigheds-ladestation i Europa

Se den elektriske byfræser i Gøteborg

Verdens første af sin slags

Elbil fra ... Xiaomi!

Twingo bliver superbillig

Nyt el-løbehjul fra Segway

Her er Volkswagens første elektriske stationcar

Rivian går "trick or treat"

Honda, Lexus og Toyota viser fremtidens elbiler

Dynaudio i prisvenlig elbil

0
Scroll to Top