Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Segway lancerer offroad el-løbehjul

Producenten kalder dem de mest kraftfulde og teknisk avancerede el-løbehjul nogensinde.

Skrevet af / 05/03/2022 - 09:23
Segway lancerer offroad el-løbehjul

Den nye GT-serie af el-løbehjul fra Ninebot-Segway er noget for sig selv. Ifølge producenten er formålet at løfte niveauet for el-løbehjul helt generelt.

Læs også Nu er Segway et elektrisk løbehjul Segway-Ninebot KickScooter F40D er et glimrende transportmiddel til korte afstande i byen, men pas på, at det dyre elektriske løbehjul ikke bliver stjålet!

Det mindste af de to nye løbehjul hedder Segway KickScooter GT1E. Det har en tophastighed på op til 25 km/t og en rækkevidde på 70 km. Løbehjulet klarer en maks. belastning på 150 kg, så det også kan bruges af de helt tunge drenge, og desuden er det er udstyret med baghjulstræk.

KickScooter GT1E kommer derudover med elektronisk bagbremse samt en skivebremse på forreste hjul, ligesom løbehjulet byder på 11,5″ store slangeløse, pneumatiske dæk, der reducerer risikoen for punkteringer, lover firmaet.

Offroad el-løbehjul

Men rigtigt vildt bliver det først, når vi kigger på Segway KickScooter GT2E.

GT2 Motor
En kraftig dual-motor klarer fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder samt en tophastighed på 70 km/t. (Foto: Ninebot-Segway)

Ninebot-Segway hævder, at dette løbehjul er “den mest kraftfulde og avancerede KickScooter, der nogensinde er lanceret.”

I hvert fald er rækkevidden op til 90 km, og el-løbehjulet er desuden terrængående! Det kan løbehjulet takke dets justerbare hydraulisk affjedring samt for- og bagstøddæmpere for.

En kraftig dual-motor klarer fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder samt en tophastighed på 70 km/t. Ligesom GT1E har Segway KickScooter GT2E en maks. belastning på 150 kg. Løbehjulet er endvidere udstyret med hele tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) for optimeret sikkerhed.

Slutteligt byder det terrængående løbehjul på integrerede blinklys og verdens første gennemsigtige PMOLED-display på et el-løbehjul.

Begge løbehjul vil være tilgængelige på markedet til efteråret.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Segway lancerer offroad el-løbehjul”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Første kig på Audi Q6 e-tron

Tesla Cybertruck på vej til Danmark

Beijing Auto Show 2024: Nye elbiler på samlebånd

Billigere Tesla kan komme allerede i år

Nyeste version med facelift: Tesla Model 3 Performance

Toyota Mirai: Et sandt mareridt

Ny Mini-model på vej

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Lyd & Billede
Scroll to Top