TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Segway lancerer offroad el-løbehjul

Producenten kalder dem de mest kraftfulde og teknisk avancerede el-løbehjul nogensinde.

forfatter
Publiceret 05/03/2022 - 09:23

Den nye GT-serie af el-løbehjul fra Ninebot-Segway er noget for sig selv. Ifølge producenten er formålet at løfte niveauet for el-løbehjul helt generelt.

Læs også Nu er Segway et elektrisk løbehjul Segway-Ninebot KickScooter F40D er et glimrende transportmiddel til korte afstande i byen, men pas på, at det dyre elektriske løbehjul ikke bliver stjålet!
Segway-Ninebot KickScooter F40D

Det mindste af de to nye løbehjul hedder Segway KickScooter GT1E. Det har en tophastighed på op til 25 km/t og en rækkevidde på 70 km. Løbehjulet klarer en maks. belastning på 150 kg, så det også kan bruges af de helt tunge drenge, og desuden er det er udstyret med baghjulstræk.

KickScooter GT1E kommer derudover med elektronisk bagbremse samt en skivebremse på forreste hjul, ligesom løbehjulet byder på 11,5″ store slangeløse, pneumatiske dæk, der reducerer risikoen for punkteringer, lover firmaet.

Offroad el-løbehjul

Men rigtigt vildt bliver det først, når vi kigger på Segway KickScooter GT2E.

GT2 Motor
En kraftig dual-motor klarer fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder samt en tophastighed på 70 km/t. (Foto: Ninebot-Segway)

Ninebot-Segway hævder, at dette løbehjul er “den mest kraftfulde og avancerede KickScooter, der nogensinde er lanceret.”

I hvert fald er rækkevidden op til 90 km, og el-løbehjulet er desuden terrængående! Det kan løbehjulet takke dets justerbare hydraulisk affjedring samt for- og bagstøddæmpere for.

En kraftig dual-motor klarer fra 0 til 48 km/t på under fire sekunder samt en tophastighed på 70 km/t. Ligesom GT1E har Segway KickScooter GT2E en maks. belastning på 150 kg. Løbehjulet er endvidere udstyret med hele tre bremsesystemer (forhjul: skive, baghjul: skive og elektronisk) for optimeret sikkerhed.

Slutteligt byder det terrængående løbehjul på integrerede blinklys og verdens første gennemsigtige PMOLED-display på et el-løbehjul.

Begge løbehjul vil være tilgængelige på markedet til efteråret.

forfatter

Peter Gotschalk

(f. 1973): Strategidirektør for Publish AS og journalist. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

er det det man kalder en Widowmaker

Xpeng G9: På vej til Danmark God plads, høj komfort, og bygget "som en koncertsal".
Teslas 4680-batterier: temmelig ordinære På Battery Day lovede Elon Musk nye batterier med helt ny teknologi og banebrydende kapacitet. Nu er batteriene her ... og de er helt almindelige.
Ferrari med 715 hk og 1420 watt Burmester-lydanlæg Ultra-stærke kræfter både under motorhjelmen og i kabinen.
Automatisk opladning hos flere leverandører Snart kan du oplade BMW'en bare ved at sætte kablet til opladeren.
Jeep bliver elektrisk Jeep er ikke først ude med elbiler, men snart kommer der hele fire SUV'er.
Spar benzin med Google Maps Fremover kan du finde den mest brændstofbesparende rute med Google Maps.
Følg Lyd & Billede