TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polestar 5 nærmer sig

Polestar 5 er inspireret af flydesign.

Den kommende Polestar 5 bliver en femsæders og firedørs grand tourer i samme ånd som BMW i4 og Audi e-Tron GT for blot at nævne to. Den bliver ikke at se på vejene før i 2024, men frem til da afslører Polestar små drypvise fakta om bilen, som minder en hel del om konceptbilen Polestar Precept.

– Med Precept-dokumentaren gør vi noget, som bilselskaber normalt ikke gør. Vi går i kulisserne og viser åbent forvandlingen af denne overraskende model – fra konceptbil til produktionsklar. Det gør mig stolt at se, hvor meget af konceptbilens design der kommer frem i Polestar 5. Det er en kraftpræstation af vores designere og ingeniører, siger Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

I denne video får man mere information om, hvor inspirationen til designet kommer fra – bilen har for eksempel ingen bagrude – og en god del mere om, hvordan designteamet tænker, og hvor Nahum Esbobedo henter inspiration fra, når han tegner biler.

Tjek eksempelvis dørene – løsningen er lige så usædvanlig, som den er interessant.

 

Polestar 2 i økonomiversion Man behøver ikke at købe en af de dyreste elbiler for at blive tilfreds. For mange vil en Polestar 2 med forhjulstræk række langt.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede