TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Polestar 5 nærmer sig

Polestar 5 er inspireret af flydesign.

forfatter
Publiceret 26/11/2021 - 11:51

Den kommende Polestar 5 bliver en femsæders og firedørs grand tourer i samme ånd som BMW i4 og Audi e-Tron GT for blot at nævne to. Den bliver ikke at se på vejene før i 2024, men frem til da afslører Polestar små drypvise fakta om bilen, som minder en hel del om konceptbilen Polestar Precept.

– Med Precept-dokumentaren gør vi noget, som bilselskaber normalt ikke gør. Vi går i kulisserne og viser åbent forvandlingen af denne overraskende model – fra konceptbil til produktionsklar. Det gør mig stolt at se, hvor meget af konceptbilens design der kommer frem i Polestar 5. Det er en kraftpræstation af vores designere og ingeniører, siger Thomas Ingenlath, CEO i Polestar.

I denne video får man mere information om, hvor inspirationen til designet kommer fra – bilen har for eksempel ingen bagrude – og en god del mere om, hvordan designteamet tænker, og hvor Nahum Esbobedo henter inspiration fra, når han tegner biler.

Tjek eksempelvis dørene – løsningen er lige så usædvanlig, som den er interessant.

 

Læs også Polestar 2 i økonomiversion Man behøver ikke at købe en af de dyreste elbiler for at blive tilfreds. For mange vil en Polestar 2 med forhjulstræk række langt.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Førsteklasses komfortekspres BMW iX xDrive40 er et lækkert sted at være på både lange og korte ture (opdateret med rækkevidde ved sommerkørsel).
Tjek hvor meget bagage du kan have i din elbil Nogle elbiler kan ikke trække en trailer, andre kan ikke tage taglast. Her kan du se, hvilke der kan hvad. Og hvor meget.
Fransk flirt Lidt luksus har aldrig skadet nogen, mener franske DS Automobiles. De har fuldstændig ret.
Nu ved vi hvordan Polestar 5 skal se ud Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.
Lækker og elektrisk med god rækkevidde Peugeot e-408 bliver en stor crossover med god rækkevidde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend