Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

ID. Buzz GTX: Familiebilen får et sporty boost

Den firehjulstrukne version af den populære familiebil er snart på vej - Volkswagen ID. Buzz GTX. En lang version bliver også en mulighed.

Skrevet af / 27/03/2024 - 15:05
ID. Buzz GTX: Familiebilen får et sporty boost

Ud over firehjulstræk har den nye Volkswagen ID. Buzz GTX plads til op til 7 personer (versionen med lang akselafstand) samt øget effekt ved hurtig opladning. Derudover kommer den med længere akselafstand. En lang variant er også på vej.

Fra fem til syv sæder

ID. Buzz GTX fås i to versioner – en med kort akselafstand og 5 eller 6 sæder, og en med lang akselafstand med plads til 5, 6 eller 7 personer. Begge har en brugbar rækkevidde takket være batteripakker på henholdsvis 79 kWh og 86 kWh netto, og understøtter hurtigopladning på op til 185 kW for den korteste og 200 kW for den længste version. Batteriet kan lades fra 10-80% på mindre end 30 minutter under optimale forhold.

(Foto: Volkswagen)

Hårdere udtryk

Designmæssigt skiller GTX-modellen sig ud med en særlig kofanger foran, flere sorte højglansdetaljer og 20-tommer fælge. Interiøret omfatter sorte sæder med røde kontrastsyninger, GTX-logo i sæderne og på rattet.

(Foto: Volkswagen)

Bagagerummet er på 1.121 liter i den korte version og 1.340 liter i den lange version, med mulighed for at udvide til over 2.000 liter ved at folde bagsæderne ned. Og for dem, der har brug for at trække ekstra last, er der også mulighed for et anhængertræk. Den tilladte anhængervægt er endnu ikke kendt, men den vil være højere end i versionen med baghjulstræk.

(Foto: Volkswagen)

Volkswagen ID. Buzz GTX: Tilgængelighed

De første eksemplarer af ID. Buzz GTX forventes at komme hertil i anden halvdel af 2024. Salget starter i løbet af sommeren, samtidig med at priserne bliver fastlagt, så hold øje med Volkswagens hjemmeside for mere information om lanceringen af den længe ventede familiebil.

Mere info: volkswagen.dk

Læs også Buzz kan vende på en femøre! Den moderne version af folkevognbussen er en ægte fuldtræffer – bortset fra ét problem.
Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

Brugte Teslaer falder i værdi

Helsort Volvo med en overraskelse

GTI'en er tilbage

0
Lyd & Billede
Scroll to Top