Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Honda SUV-E

Kompakt elektrisk SUV kommer på vejene i 2023.

Skrevet af / 17/08/2021 - 21:20
Honda SUV-E

Honda SUV-E bliver baseret på samme platform som den lille Honda E, men modificeret for bedre indvendig plads, og den elektriske SUV vil sandsynligvis også være længere end den korte E-model, der kun er 3,9 meter lang.

Læs også Lille fremtidsbil Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.

Prototypen på billederne blev for nylig vist frem i Shanghai, hvor Honda også afslørede, at de bliver elektriske i løbet af 2022.

Det inkluderer hybrider som CR-V Hybrid og den kompakte Jazz Hybrid.

(Foto: Honda)

SUV-E kommer først på vejene i 2023, men om det betyder, at den kan bestilles allerede næste år, er usikkert. Hvad der til gengæld er sikkert, er at SUV’en får et større batteri end den 35,5 kWh pakke, som giver Honda E en rækkevidde på kun 220 km.

Honda SUV-E vil selvfølgelig have en mere rummelig kabine end Honda E, men bygget op omkring en tilsvarende skærmløsning, der strækker sig over store dele af instrumentbrættet.

Prototypen på billederne har den samme type kameraer i stedet for sidespejle som Honda E, men vi må vente og se, om det bliver en realitet.

Senere, i 2024, kommer der to nye helelektriske modeller baseret på GM’s E-platform, som indtil videre kan tage op til 200 kWh batteripakker og understøtter firehjulstræk fra to elmotorer.

(Foto: Honda)
Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Topløs og toplækker fra Maserati

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

0
Lyd & Billede
Scroll to Top