Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Håndfri karaoke til bilen

Med Roxie Mobile Karaoke bliver bilferien til fællessang på fire hjul.

Skrevet af / 17/06/2020 - 14:25
Håndfri karaoke til bilen

Det er blevet populært at synge sammen. Og nu hvor sommerferien er lige om hjørnet, og en bilferie i Danmark og Norge – eller måske til Tyskland – sikkert udgør ferieplanerne for mange familier, hvad kunne da være mere oplagt end et håndfrit karaoke-anlæg til bilen?

Det er her, Roxie Mobile Karaoke kommer ind i billedet. Produktet består af en trådløs enhed, som sættes i bilens cigarettænderstik, samt en mikrofon, der monteres på instrumentbrættet.

Roxie parres så med din smartphone via Bluetooth og forbindes til bilens højttalere via FM-radioen, der blot skal indstilles til Roxies frekvens.

Den trådløse Roxie-enhed placeres i cigarettænderstikket. (Foto: Roxie)

Derefter kan systemet betjenes via stemmestyring.

Afhængigt af hvilke musiktjenester du har på din mobil, bruger Roxie nemlig Apples Siri eller Google Assistant til at afspille de sange, du vælger fra f.eks. Spotify, Apple Music eller YouTube Music.

Musikken afspilles så i bilen, ligesom hvis du streamede helt normalt via din smartphone, men nu kan alle synge med på sangene, for mikrofonen kan opfange stemmerne fra alle bilens passagerer – også dem på bagsiden – samtidig med, at feedback filtreres fra.

Mikrofonen placeres på instrumentbrættet og forbindes til Roxie-enheden via 3,5 jackstik. (Foto: Roxie)

For dem, der ikke synger så godt, kommer Roxie endda med flere klassiske karaoke-effekter som 3D surround sound og en chip, der kan ændre på tonehøjden. Man kan altså synge højt af hjertens lyst, uden det lyder alt for falsk!

Roxie Mobile Karaoke koster EUR 149 (1.110 kroner) og kan bestilles her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top