Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG

Var det noget med en elektrisk luksusbil, der kan trække fra alt og alle på motorvejen? Hvis du kan vente til 2022, så har Mercedes et godt tilbud til dig.

Skrevet af / 13/04/2020 - 10:13
Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG

Den vilde fremtidsbil fra Mercedes har måske nok lange udsigter, men den tyske bilfabrikant har allerede lanceret flere elbiler, herunder SUV’en EQC samt EQS, der er en sedan. Men hvor den eksisterende EQS “kun” kommer med cirka 470 hk, er tyskerne nu på ved med en AMG-udgave med hele 600 hk. Det skriver det engelske bilmagasin, Autocar.

Bilen får samme størrelse og høje standard som Mercedes’ luksuriøse S-klasse, og hvis vi skal dømme efter flere konceptbilleder samt udtalelser fra Mercedes, så får den elektriske sportsvogn et ekstremt strømlinet og glat design.

Her er den almindelige Mercedes EQS, som allerede er i produktion.

Bilens drejningsmoment bliver på 900 Nm, hvilket stort set kun overgås af den mest heftige Tesla Model S (der byder på vanvittige 784 hk).

Ifølge Autocar vil den elektriske AMG komme til at svare til Mercedes’ eksisterende S63 4Matic, som har en 4 liters turbo V8 benzinmotor under hjelmen.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

1 kommentar til “Grønt lys for Mercedes-Benz EQS AMG”

  1. Hvad er det gode tilbud. Der står ingen priser eller noget. Jeg læser at Mercedes har et godt tilbud. Så lad mig da høre hvad tilbuddet er???

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top