TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DS 3 Crossback E-Tense og fem andre elbiler får længere rækkevidde

Vil kunne køre længere på det samme batteri.

forfatter
Publiceret 17/12/2021 - 15:32

Den øgede rækkevidde for DS 3 Crossback E-Tense og de fem andre modeller på samme CMP-platform kommer som følge af flere forbedringer, bl.a. en mere effektiv varmepumpe.

De seks modeller, der deler platform, får alle øget rækkevidde fra det samme 50 kWh batteri, der driver en elmotor svarende til 136 hk.

DS-modellen er den mest luksuriøse af de seks, og den får en opgivet rækkevidde på 341 km. Hvilket er en forbedring på syv procent i forhold til den nuværende model. Den øgede rækkevidde gælder kun for nye modeller, der bliver tilgængelige i 2022, og tidligere udgaver kan ikke opgraderes til bedre rækkevidde.

Læs også Kongen af kørekomfort Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.

De andre fem modeller med CMP-platformen, der også får øget rækkevidde, er disse:

  • Citroën ë-C4: 357 km (+7 km)
  • Opel Corsa-e: 359 km (+22 km)
  • Opel Mokka-e: 338 km (+24 km)
  • Peugeot e-208: 362 km (+22 km)
  • Peugeot e-2008: 345 km (+25 km)
Citroën ë-C4 for øget rækkevidden til 357 km.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Verdens hurtigste budbil? Tager dine e-handelspakker fra 0 til 100 km/t på to sekunder.
Førsteklasses komfortekspres BMW iX xDrive40 er et lækkert sted at være på både lange og korte ture (opdateret med rækkevidde ved sommerkørsel).
Tjek hvor meget bagage du kan have i din elbil Nogle elbiler kan ikke trække en trailer, andre kan ikke tage taglast. Her kan du se, hvilke der kan hvad. Og hvor meget.
Fransk flirt Lidt luksus har aldrig skadet nogen, mener franske DS Automobiles. De har fuldstændig ret.
Nu ved vi hvordan Polestar 5 skal se ud Der er gode grunde til at tro, at den kommende Polestar 5 vil se sådan ud.
Lækker og elektrisk med god rækkevidde Peugeot e-408 bliver en stor crossover med god rækkevidde.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend