TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

DS 3 Crossback E-Tense og fem andre elbiler får længere rækkevidde

Vil kunne køre længere på det samme batteri.

Den øgede rækkevidde for DS 3 Crossback E-Tense og de fem andre modeller på samme CMP-platform kommer som følge af flere forbedringer, bl.a. en mere effektiv varmepumpe.

De seks modeller, der deler platform, får alle øget rækkevidde fra det samme 50 kWh batteri, der driver en elmotor svarende til 136 hk.

DS-modellen er den mest luksuriøse af de seks, og den får en opgivet rækkevidde på 341 km. Hvilket er en forbedring på syv procent i forhold til den nuværende model. Den øgede rækkevidde gælder kun for nye modeller, der bliver tilgængelige i 2022, og tidligere udgaver kan ikke opgraderes til bedre rækkevidde.

Kongen af kørekomfort Citroën har formået at elektrificere C4 uden at falde i fælden og har skabt en helt anderledes oplevelse.

De andre fem modeller med CMP-platformen, der også får øget rækkevidde, er disse:

  • Citroën ë-C4: 357 km (+7 km)
  • Opel Corsa-e: 359 km (+22 km)
  • Opel Mokka-e: 338 km (+24 km)
  • Peugeot e-208: 362 km (+22 km)
  • Peugeot e-2008: 345 km (+25 km)
Citroën ë-C4 for øget rækkevidden til 357 km.

Skriv en kommentar

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.
Lyd & Billede