Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

BMW Plug & Charge kommer i 2023

Snart kan du oplade BMW'en bare ved at sætte kablet til opladeren.

Skrevet af / 13/09/2022 - 18:12
BMW Plug & Charge kommer i 2023

Tesla har haft det længe, ​​nu følger BMW også trop med plug & charge, hvor man bare sætter kablet i uden at swipe ladebrikken eller åbne en eneste app. BMW tager plug & charge et langt skridt forbi Tesla ved at inkludere mindst fem abonnementer hos udbydere af ladestandere.

Tjenesten kommer først i 2023, men så kan du bare tilslutte ladekablet, så identificeres bilen og ejerens aktive ladeabonnement. Når opladningen er klaret, skal du blot tage kablet ud og køre videre.

Alle opladninger, uanset udbyder, ender på én og samme regning.

Plugandcharge
Plug & charge. (Foto: BMW)

For at BMW’s plug & charge-service skal fungere, skal leverandøren af ​​ladestanderne være tilsluttet Hubjects eRoaming-netværk, som findes i store dele af Europa. Så får du blandt andet plug & charge på Ionitys ladenetværk, som også er en del af BMW Charging, hvor du får adgang til tæt på 400.000 ladestandere rundt omkring i Europa.

I Danmark har Ionity endnu kun ganske få ladepunkter. Men hvis BMW får mindst fem leverandører – heriblandt f.eks. Clever og E.on – inkluderet i plug & charge-netværket, bliver antallet af Ionity-stationer ikke noget problem.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

1 kommentar til “BMW Plug & Charge kommer i 2023”

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Luksusbilen kommer endelig - men prisen er noget af en mundfuld

Sløret løftet for BMW i5 - og den er flot!

Elektrisk speedbåd får Polestar-design

Hvornår kommer ATV'en fra Tesla? Måske snart ...

Flyvende bil et skridt nærmere virkeligheden

Volvo EX30 får flere sikkerhedssystemer

Scroll to Top