Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Audi e-tron GT lanceres i dag

Audis nye luksussedan har officiel verdenspremiere i dag. Se videoen her!

Skrevet af / 09/02/2021 - 12:16
Audi e-tron GT lanceres i dag

Opdateret …

Audi e-tron har været en gedigen succes her i Norden, og den får snart følgeskab af et nyt familiemedlem. Den luksuriøse firedørscoupé e-tron GT lanceres nemlig i dag.

GT-modellen får et topmoderne karosseri i aluminium og stål – og selvfølgelig elektrisk quattro-firehjulstræk. Ydelsen er tidligere opgivet til 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder, og rækkevidden til 400 kilometer.

Men det var konceptmodellen – i dag lærer vi endelig detaljerne på den færdige produktionsmodel at kende! Her håber vi også at få mere at vide om infotainment-systemet, og ikke mindst hvilket premium-lydanlæg man kan pimpe Audi’en med.

Audi e-tron GT’s konceptmodel kunne prale af 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder plus en rækkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Audi e-tron GT bliver en direkte udfordrer til Porsche Taycan, og den kan leveres med både Bose- og Burmester-anlæg mod et pristillæg.

Læs også Porsche Taycan: Elektrochok-agtig lydoplevelse Porsches nye super-elbil kan fås med premium-lydanlæg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge dele!

Følg lanceringen på YouTube

Audis nye luksuscoupé har altså officiel verdenspremiere i dag, men du behøver ikke hverken pressekort eller VIP-billet for at overvære seancen. Verdenslanceringen streames nemlig direkte på YouTube.

Fra kl. 13.00 dansk tid kan du se Lucas di Grassi køre e-tron GT på racerbanen i Neuburg, og kl. 19 finder den officielle premiere sted. Her vil chefdesigner Marc Lichte løfte sløret for den færdige version af e-tron GT.

Du kan følge lanceringen på de to links/videoer i bunden af artiklen. Hold øje med tiden, og tjek gerne nogle af vores andre “lyd i bilen”-sager, mens du venter!

Læs også Her er Audis nye elbil Men hvad med lyden indvendig?
Læs også Slip vildhesten løs! Fords historie har budt på flere uværdige bærere af Mustang-navnet. Det her er ikke en af dem.
Læs også Den bedste lyd på fire hjul Hvis der står en Bentley på din indkøbsliste, så sørg for at få Naim-anlægget med. Det vil du ikke fortryde.

https://youtu.be/StkkIdBY5r0

https://youtu.be/CMcNVLypkw0

Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Snart kører Mercedes EQS endnu længere

Alfa Romeos første elbil

Tesla Model Y med 600 km rækkevidde

Fuldstændigt vanvid

Xpeng afslører el-SUV for folket

Her er der plads nok

Snart kan du lynlade hos Ford

Så meget bedre er den nye Porsche Taycan?

ID. Buzz - endelig med firehjulstræk

Familiebil med alt hvad man behøver

Fremtidens elbil ifølge BMW

Lyd fra Bang & Olufsen og OLED-lygter

0
Lyd & Billede
Scroll to Top