Nyhed

Audi e-tron GT lanceres i dag

Audis nye luksussedan har officiel verdenspremiere i dag. Se videoen her!
forfatter

Opdateret …

Audi e-tron har været en gedigen succes her i Norden, og den får snart følgeskab af et nyt familiemedlem. Den luksuriøse firedørscoupé e-tron GT lanceres nemlig i dag.

GT-modellen får et topmoderne karosseri i aluminium og stål – og selvfølgelig elektrisk quattro-firehjulstræk. Ydelsen er tidligere opgivet til 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder, og rækkevidden til 400 kilometer.

Men det var konceptmodellen – i dag lærer vi endelig detaljerne på den færdige produktionsmodel at kende! Her håber vi også at få mere at vide om infotainment-systemet, og ikke mindst hvilket premium-lydanlæg man kan pimpe Audi’en med.

Audi e-tron GT’s konceptmodel kunne prale af 590 hestekræfter og 0-100 km/t på 3,5 sekunder plus en rækkevidde på over 400 kilometer. (Foto: Audi)

Audi e-tron GT bliver en direkte udfordrer til Porsche Taycan, og den kan leveres med både Bose- og Burmester-anlæg mod et pristillæg.

Porsche Taycan: Elektrochok-agtig lydoplevelse Porsches nye super-elbil kan fås med premium-lydanlæg fra Bose eller Burmester. Vi har testet begge dele!

Følg lanceringen på YouTube

Audis nye luksuscoupé har altså officiel verdenspremiere i dag, men du behøver ikke hverken pressekort eller VIP-billet for at overvære seancen. Verdenslanceringen streames nemlig direkte på YouTube.

Fra kl. 13.00 dansk tid kan du se Lucas di Grassi køre e-tron GT på racerbanen i Neuburg, og kl. 19 finder den officielle premiere sted. Her vil chefdesigner Marc Lichte løfte sløret for den færdige version af e-tron GT.

Du kan følge lanceringen på de to links/videoer i bunden af artiklen. Hold øje med tiden, og tjek gerne nogle af vores andre “lyd i bilen”-sager, mens du venter!

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.