Search
Generic filters

Apple CarPlay og surround-lyd

Opel Mokka-e vil skille sig ud fra mængden.

Den kommer ikke før i begyndelsen af 2021, men allerede nu ved vi rimelig meget om Opels næste elbil, Mokka-e. Bl.a. at den deler platform med sine slægtninge i PSA-gruppen, som Opel nu er en del af. Det betyder, at Mokka-e har samme drivlinje som Peugeot e-208, Opel Corsa-e og Citroen e-C4.

Den lidt høje bil har dermed ikke firehjulstræk, selv om det kan se sådan ud, men den har et 216 cellers batteri på 50 kWh, som giver en rækkevidde på 322 km, ifølge WLTP-standarden.

(Foto: Opel)

Vi synes, at designet er rimelig frisk, med Opels signaturtag, som vi tidligere har set på Opel Adam, og en front, de kalder Vizor, som for de nostalgiske af os giver minder om Vauxhall, Opels engelske søstermærke, fra 1970’erne.

Elmotoren yder, hvad der svarer til 136 hk, og Mokka-e får bl.a. Opels IntelliLux LED-matrixlys foran, parkeringsassistent med bakkamera, automatisk cruise control, nødopbremsning, 7 eller 10 tommers touch-skærm med navigation og et lydanlæg med seks højttalere og understøttelse af AirPlay og Android Auto.

(Foto: Opel)

Mokka-e er kompakt med en længde på 415 cm og et 350 liters bagagerum med nedfoldeligt og delbart (60:40) bagsæde, og den kan udstyres med komfortfunktioner som varme i forsæderne og i rattet samt massage i førersædet.

Den kan lades op med op til 100 kW og skal kunne oplade 80 procent af rækkevidden på 30 minutter.

(Foto: Opel)

Køremæssigt skal den opføre sig lidt anderledes, hvis man vælger Sport for maksimal effekt, Eco for maksimal energibesparelse eller Normal til daglig kørsel. De tre modes kan også tilpasses af føreren, der bl.a. kan indstille servostyringens respons på touch-skærmen.

annonce

Mokka-e kan udstyres med 16, 17 eller 18 tommers fælge, og karosseri og tag kan bestilles med forskellige farver, når Opel begynder at tage imod bestillinger.

annonce
(Foto: Opel)

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Moonraker var kodenavnet på Nokias smart-ur, som blev droppet af Microsoft efter opkøbet af den finske mobilproducent.
  ViacomCBS udvikler deres egen streaming-tjeneste, som skal lanceres næste år.
  En af årets største filmlanceringer fra Walt Disney, Mulan, udsendes nu direkte på streaming-tjenesten Disney+.
  I første omgang bliver det alene Android-brugerne, der får glæde af at streame spil som to-go på mobilen.
  SSD er nu standard i alle Apples iMacs.
  Samsung har netop lanceret Galaxy Note 20 og Galaxy Note 20 Ultra. Teknologien kender vi, men begge modeller byder på design og finesser, der virker yderst lovende.
  Udover Samsung Galaxy Note 20-serien har Samsung i dag lanceret Samsung Galaxy Tab S7 og Tab S7+, Samsung Galaxy Watch 3, Samsung Galaxy Buds Live og sidst, men ikke mindst, Samsung Galaxy Z Fold 2.
  En lækket YouTube-video ser ud til at afsløre nye oplysninger om Sonys støjreducerende hovedtelefoner.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Audi e-tron med Bang & Olufsen Premium Sound System

  Vejl.pris 13126 kr Koncertsal på fire hjul

  Vanmoof S3

  Vejl.pris 14880 kr Til den høje

  Vanmoof X3

  Vejl.pris 14880 kr Til den lave

  Vanmoof S3 & X3

  Vejl.pris kr Vanmoof er elcyklernes svar på Tesla
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.