TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Aflæs dæktrykket på cyklen med Bluetooth

Der findes en app til det: Hold øje med dæktrykket på cyklen digitalt.

forfatter
Publiceret 13/08/2022 - 08:00

Strengt taget kan man stadig godt klemme på dækket med fingrene for at mærke, om der er luft nok…

Men det er hverken særlig præcist eller særlig tjekket. Især ikke når man nu kan få et gadget med tilhørende app, der udfører opgaven.

9I1A8731
AIRsistant holder styr på dæktrykket. (Foto: AIRsistant)

AIRsistant overvåger trykket og temperaturen på cykeldækkene, hvilket burde give større sikkerhed på turen.

I følge Witt, der har distributionen i de skandinaviske lande, er AIRsistant er egnet til enhver form for cykling, og på el-cykler vil AIRsistant ydermere sikre den bedste ydeevne i form af optimal rullemodstand og dermed levere de bedste forhold for batteriet.

I app’en kan man aflæse dæktryk og temperaturadvarsler i realtid. Og trykberegneren giver mulighed for at beregne det optimale dæktryk til cyklen.

Et sæt med én sensor koster 399 kroner, og et sæt med to koster 799 kroner. Så der er en lille besparelse ved at købe to enkeltsæt frem for tostyks-pakken.

9I1A8893
AIRsistant kan bruges til alle slags cykling. (Foto: AIRsistant)

 

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Kan laves om til en pick-up En rigtig 'tough guy' til en aktiv livsstil.
Polestar 2 får baghjulstræk og flere kræfter Hurtigere, mere sporty og med længere rækkevidde.
SE VIDEO: Tesla Model S Plaid - vanvid på fire hjul Geir og Audun har styret (yoket) en Tesla Model S Plaid! Den komplette test kommer lørdag, her får du en lille smagsprøve.
Her er årets bil 2023 Car of the year 2023.
Teslas prisfald: Har det ændret bilmarkedet for altid? Nu kan du pludselig få en rummelig Model Y familiebil til prisen for en lille elbil. Det bør få konkurrenterne til at ryste i bukserne.
Følg Lyd & Billede