Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Beoplay M5 afsløret i Las Vegas

B&O PLAY har til CES afsløret et nyt familiemedlem i deres multirums-serie. Den trådløse højttaler er den mindste i serien indtil videre, og har som de øvrige indbygget Chromecast.

Skrevet af / 06/01/2017 - 10:00
Beoplay M5 afsløret i Las Vegas

Den runde højtaler spreder lyden ensartet rundt i rummet. Stoffet kan skiftes, så du senere kan få andre farver end de to der er tilgængelige ved lanceringen. Da der er tale om en multirums-højttaler, kan du naturligvis kæde den sammen med flere M5 eller de øvrige i serien, A6 og A9.

På toppen af højttaleren sidder en aluminiumsskive, der har en taktil funktionalitet, som sikrer en enkel betjening. Med 15 % bevægelse i hver retning regulerer skiven lydstyrken, hvorefter den stille og roligt drejer tilbage i neutral position. Et forsigtigt tryk på skiven starter og pauser afspilningen. På en inaktiv Beoplay M5 aktiverer samme bevægelse højttalerens “JOIN”-funktion, så den afspiller lyden fra andre aktive streamingkilder i hjemmet.

Beoplay M5 er udstyret med Chromecast built-in, så du kan streame millioner af sange fra flere end 100 musik-streamingtjenester i ukomprimeret kvalitet (op til 96 KHz/24 bit), fra eksempelvis Spotify, Google Play Music og Pandora. Højttaleren under understøtter desuden Beolink Multiroom, Spotify Connect, QPlay 2.0 samt Bluetooth og Apple Airplay.

 Pris og tilgængelighed 

Beoplay M5 lanceres i to farver: Natural og Black. Varianter i mere sæsonprægede farver følger senere på året. Beoplay M5 fås til en vejledende udsalgspris på DKK 4.499.

Mikael Hansen
(f. 1982): Freelancejournalist på L&B Home. Mikael startede som tech-journalist hos Gamereactor i 2006. Derfra gik turen til magasinet GEAR, hvor han også fik bred erfaring foran et kamera. En kandidatgrad senere vendte han retur som journalist på Lyd & Billede og sidenhen som redaktør for TechRadar. Mikael skriver om alt fra fra PC’er til smartphones, smart home, lyd og gaming.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

0
Scroll to Top