Nissan Leaf

Annonce
Annonce
forfatter

Nissan Leaf er for længst blevet den folkelige elbil, men den nyeste model har mere moderne indmad, end vi er vant til. Ud over at NissanConnect-tjenester giver overblik over og styring af flere af bilens funktioner via en mobil-app, er bilen udstyret med CarPlay som standard.

Næste trin op i forhold til basispakken Acenta hedder N-Connecta og giver fuldt LED-frontlys, automatisk dimming af indvendige spejle, varsling om objekter i bevægelse samt parkeringssensorer både foran og bagtil. Men det er først, når du går op til det øverste niveau, Tekna, at du får opgraderet lydsystemet.

Prisstigningen i forhold til basisudgaven er 30.000 kroner og inkluderer et lydsystem fra Bose med syv højttalere. Lydanlægget er udviklet specielt til kabinen på den enkelte model, og Boses ingeniører har brugt både ører og måleudstyr i kabinen for at opnå det ønskede resultat.

Bashøjttaleren på 4,5 tommer sidder i et 6,2 liters specialkonstrueret kabinet for at give mest mulig tryk og fylde fra den kompakte subwoofer. Derudover er der to 6,5 tommers fuldtonehøjttalere (en i hver fordør), to 5,25 tommers fuldtonehøjttalere (en i hver bagdør) og to diskant-enheder (en i hver A-søjle).

Med Tekna får du også køreassistenten ProPilot, som hjælper dig med at holde både vejbanen og en forudbestemt afstand til bilen foran.

Annonce