Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Udvikling af nye iPhones ramt af kinesisk corona-politik

Mindst én iPhone 14-model tre uger forsinket på grund af kinesisk COVID-19-nedlukning.

Skrevet af / 25/05/2022 - 13:48
Udvikling af nye iPhones ramt af kinesisk corona-politik

Udviklingen af mindst én ny iPhone 14-model er tre uger bagud i forhold til tidsplanen på grund af kinesiske corona-nedlukninger. Det skriver erhvervsmediet Nikkei Asia.

Kina har holdt fast i en usædvanlig streng corona-politik – selv flere år efter at COVID-19-pandemien begyndte – og det betød bl.a., at millionbyen Shanghai mere eller mindre blev totalt lukket ned i slutningen af marts. Det er disse restriktioner, som ellers i skrivende stund er ved at blive lempet igen, der ifølge mediets kilder massivt har påvirket forsyningskæderne.

“Det er en udfordring at indhente den tabte tid. Apple og deres leverandører arbejder døgnet rundt for at fremskynde udviklingen,” siger en kilde hos en af Apples leverandører til Nikkei Asia. Han tilføjer, at genåbningen af Shanghai går “ret langsomt”.

Apple har angiveligt bedt leverandørerne om at fremskynde produktudviklingen for at indhente den tabte tid, inden forsinkelsen påvirker den sædvanlige produktionsplan, hvilket efterfølgende kan påvirke de første produktionsmængder af iPhone 14-serien.

Læs også Corona stopper iPhone-produktion På grund af corona-udbrud sættes al produktion kortvarigt ud af drift.

Det er ikke klart, hvilken model der er direkte berørt af de forsinkelser, der er forårsaget af corona-nedlukningen.

I øjeblikket befinder alle fire kommende iPhone 14-modeller sig ifølge Nikkeis kilder i udviklingsfasen, den såkaldte Engineering Verification Test (EVT). Normalt er alle nye iPhone-modeller færdige med EVT og går videre til den endelige verifikationsfase i slutningen af juni.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top