Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Touchskærm og bedre 4K-video

GoPro har lavet åbenbare forbedringer på Hero4 Black Edition, og fundet plads til toucskærm i HD-versionen Silver Edition.

Skrevet af / 30/09/2014 - 10:00
Touchskærm og bedre 4K-video

Actionkameraerne fra GoPro klarer sig godt i vore tests, og de er nærmest blevet standard-videokameraet for alle, som skal bruge et kompakt, let og robust videokamera. Det være sig snowboardere, Top Gear-slænget eller tv-folk.

Allersejest er Black Edition som nu kommer i sin fjerde udgave. Hero 4 Black er nu i stand til at filme 4K-video med dobbelt så høj billedfrekvens som forgængeren. Med 30 fps (billeder pr. sekund) bliver der mindre flimmer på optagelserne.

Læs testen af Hero3 Black her.

Kameraet kan også filme 2,7K-video med 50 fps, eller normal 1080p HD-video med 120 fps, hvilket kan give os fede slowmotion-optagelser i HD. Hero 4 Black kan tilmed tage stillbilleder med 12 MP op til 30 billeder/s skudhastighed.

Hero4Silver_Cluster_01

GoPros nye Hero4 Silver er et rent Full-HD kamera med 1080p opløsning og 60 fps, som kan optage 4K-video med 15 fps, altså lavere billedfrekvens end Hero4. Det kan også skyde 2. 7K-video med 30 fps, og det adskiller sig fra Hero4 ved at have en praktisk touchskærm på bagsiden, som du bruger til at foretage indstillinger, bladre gennem billeder og se på optagelserne.

Læs testen af Hero3 Silver her.

Hero_30

Der findes desuden en simplere udgave, blot kaldet Hero, som er et rent 1080p HD-videokamera med 30 fps i Full HD, eller 60 fps i 720p-opløsning.

Den nye generation fra GoPro er til salg fra 5. oktober, og her kommer desuden en opdatering af redigeringsprogrammet GoPro Studio, samt  en ny GoPro-app til smartphones med udvidet funktionalitet.

Priserne bliver 999 kr for Hero, 2.899 kr for Silver og 3.699 kr for Black edition.

Playground.dk

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Kraftfuld retro-blitz

DJI giver manuelle objektiver autofokus

Prof-video på iPhone

Lysstærk og kompakt zoom

Først med 8K-video

Fleksibel monopod

Panasonic opgraderer Lumix S5IIX

Flyv drone med stick og goggles

Lysstærk og let 50 mm

Superzoom som kan alt

Nye versioner af en af vores favoritter

Verdens fedeste instant-kamera?

0
Lyd & Billede
Scroll to Top