Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi
L&B Home’s julekalender: Låge 07Deltag

Test: Tile Pro

Til den glemsomme type

Har du det med at smide nøglerne væk, vil du blive glad for Tile Pro.

Skrevet af / 18/12/2018 - 12:55
Tile Pro
Mikael Hansen

Med den nye Tile Pro har firmaet bag rettet op på en af de største ulemper ved den første model – den manglende mulighed for at udskifte det indbyggede batteri. Dette betød rent praktisk, at du måtte smide den ud, når batteriet døde. Skidt for miljøet og skidt for pengepungen. Men med udskifteligt batteri følger desværre også ringere modstandsdygtighed over for vand, og Tile Pro er derfor nu kun “vandafvisende”. En anden væsentlig forskel er den indbyggede højttaler, som nu kan spille dobbelt så højt.

Hvor lagde jeg nøglerne?

Konceptet bag Tile er ganske smart. Du sætter den lille sporingsenhed fast i dit nøglebundt, eller lægger den i din pung, din taske, hvor end du har lyst, og parrer så enheden med din mobiltelefon. De to snakker sammen via Bluetooth. På hver Tile sidder en knap. Trykker du to gange på den, begynder din mobiltelefon at ringe. Fra Tile-app’en på din telefon kan du modsat ringe den enkelte Tile op og hermed lokalisere din forsvundne genstand – så længe den er inden for en radius af 60 meter.

Et netværk at Tiles

Er du så uheldig at miste dit nøglebundt med tilhørende Tile, er du desuden ikke helt på Herrens mark. Via en funktion kaldet “community find” kan du måske være heldig at få dine ting tilbage. Din Tile er registreret til dig, og du kan melde den savnet i app’en. Kommer andre Tile-brugere så tilfældigt forbi din enhed, vil de nu automatisk registrere lokationen af din Tile i systemet, hvorefter du vil få besked via app’en. Det er da ret genialt.

Premium-service

Vil du have endnu mere ud af dine Tiles, tilbydes der også en særlig abonnementsordning kaldet Premium. Her får du 30 dages historik over, hvor din enhed er blevet registreret henne, så du evt. kan spore din partner eller dit afkom; en ny notifikationsservice, som kan minde dig om at huske nøglerne, inden du går ud ad døren; gratis batteriskift samt udvidet garanti. De fleste vil nok være fint tilfredse med standardfunktionerne.

Konklusion

Sporingsenhederne fra Tile er allerede en genial måde at holde styr på sine nøgler på, men med Pro-udgaven er de lige blevet lidt bedre. Rækkevidden er længere, og højttaleren spiller højere. Det bedste er dog, at batteriet nu kan skiftes ud, så du ikke behøver at smide dem ud, når de er brugt op.

Desværre medfører det også det eneste reelle minus ved de nye enheder. Fordi du skal kunne komme ind i enheden, og fordi der ikke er en gummimembran bag dækslet, er modstandsdygtigheden over for vand reduceret.

<
>
(Foto: Producent)
Karakter
Tile Pro

Home mener

Nem og intuitiv opsætning. God rækkevidde. Udskifteligt batteri. Knap så vandafvisende som tidligere modeller.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Trofast mopper med få svinkeærinder

Tvivlsom vådmopning

Hvordan smager kaffe til 20.000 kroner?

Velstrøget uden besvær

6 airfryers der gør madlavning til en leg

Tænd et blødt lys i vintermørket

Yale Doorman er blevet mere moderne

Vi erstatter hele dit køkken

Er det ikke snart vaskedag?

Håndholdt rengøring på flere måder

Smartere køling denne sommer

Cold Brew på under 5 minutter

Scroll to Top