Search
Generic filters

Test : Tile Pro

Til den glemsomme type

Har du det med at smide nøglerne væk, vil du blive glad for Tile Pro.

Tile Pro

Lyd & Billede mener

Nem og intuitiv opsætning. God rækkevidde. Udskifteligt batteri.
Knap så vandafvisende som tidligere modeller.
 • Sporingsenhed
 • Bluetooth
 • Udskifteligt batteri
 • Web: thetileapp.com
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 379 kr

Med den nye Tile Pro har firmaet bag rettet op på en af de største ulemper ved den første model – den manglende mulighed for at udskifte det indbyggede batteri. Dette betød rent praktisk, at du måtte smide den ud, når batteriet døde. Skidt for miljøet og skidt for pengepungen. Men med udskifteligt batteri følger desværre også ringere modstandsdygtighed over for vand, og Tile Pro er derfor nu kun “vandafvisende”. En anden væsentlig forskel er den indbyggede højttaler, som nu kan spille dobbelt så højt.

Hvor lagde jeg nøglerne?

Konceptet bag Tile er ganske smart. Du sætter den lille sporingsenhed fast i dit nøglebundt, eller lægger den i din pung, din taske, hvor end du har lyst, og parrer så enheden med din mobiltelefon. De to snakker sammen via Bluetooth. På hver Tile sidder en knap. Trykker du to gange på den, begynder din mobiltelefon at ringe. Fra Tile-app’en på din telefon kan du modsat ringe den enkelte Tile op og hermed lokalisere din forsvundne genstand – så længe den er inden for en radius af 60 meter.

Et netværk at Tiles

Er du så uheldig at miste dit nøglebundt med tilhørende Tile, er du desuden ikke helt på Herrens mark. Via en funktion kaldet “community find” kan du måske være heldig at få dine ting tilbage. Din Tile er registreret til dig, og du kan melde den savnet i app’en. Kommer andre Tile-brugere så tilfældigt forbi din enhed, vil de nu automatisk registrere lokationen af din Tile i systemet, hvorefter du vil få besked via app’en. Det er da ret genialt.

Premium-service

Vil du have endnu mere ud af dine Tiles, tilbydes der også en særlig abonnementsordning kaldet Premium. Her får du 30 dages historik over, hvor din enhed er blevet registreret henne, så du evt. kan spore din partner eller dit afkom; en ny notifikationsservice, som kan minde dig om at huske nøglerne, inden du går ud ad døren; gratis batteriskift samt udvidet garanti. De fleste vil nok være fint tilfredse med standardfunktionerne.

Konklusion

Sporingsenhederne fra Tile er allerede en genial måde at holde styr på sine nøgler på, men med Pro-udgaven er de lige blevet lidt bedre. Rækkevidden er længere, og højttaleren spiller højere. Det bedste er dog, at batteriet nu kan skiftes ud, så du ikke behøver at smide dem ud, når de er brugt op.

Desværre medfører det også det eneste reelle minus ved de nye enheder. Fordi du skal kunne komme ind i enheden, og fordi der ikke er en gummimembran bag dækslet, er modstandsdygtigheden over for vand reduceret.

<
>
(Foto: Producent)
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  TAG Heuer Connected er mere end et smart træningsur, det er også et nydeligt armbåndsur.
  JBL melder sig ind i ANC-hovedtelefonernes topklasse med et par hovedtelefoner, der er sjove at lytte til og fjerner støjen effektivt.
  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  Arlo Audio Doorbell

  Vejl.pris 699 kr Smart dørvogter med særheder

  9 trådløse smart-højttalere

  Vejl.pris kr Stemmen befaler

  Ring Indoor Cam

  Vejl.pris 499 kr Enkelt og billigt overvågningskamera kan ikke stå alene

  Netgear Meural Canvas II MC327

  Vejl.pris 6790 kr Digitalt kunstmuseum på din væg
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.