Search
Generic filters

: Samsung Galaxy Tab S4 2018 10.5

Seriøs Android-tablet

Skal man have en Android-tablet, der rent faktisk duer til arbejde, så er Tab S4 det bedste valg.

Samsung Galaxy Tab S4 2018 10.5

Lyd & Billede mener

Fænomenalt tilbehør. Ansigtsgenkendelse, der virker. Fremragende skærm.
Ikke den nyeste processor. Koster en hel del.
 • Operativsystem: Android 8.1
 • Skærm: 10,5” S-AMOLED, 2560 x 1600, 287 ppi
 • Processor: 2,35/1,9 GHz Snapdragon 835 octa-core
 • Hukommelse: 4 GB ram / 64 GB lager (+ microSD op til 400 GB)
 • Kameraer: 13 Mp + 8 Mp
 • Trådløst: Wi-Fi ac, Bluetooth 5.0
 • Mål og vægt: 249 x 164 x 7,1 mm / 482 g
 • Batteri: 7300 mAh, 10 timers brug
 • Web: samsung.dk
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 5.500 kr

Billige tablets er der nok af, men hvis man vil have en dyrere model, der er mere end et stykke legetøj, så er udbuddet tyndt. Især hvis den skal køre Android. Sidste år testede vi Galaxy Tab S3, som vi hurtigt udråbte til årets bedste Android-tablet. Den var ikke perfekt, men nu er efterfølgeren Tab S4 her og lover forbedringer på de fleste områder.

Udseende og konstruktion

Den mest åbenlyse forskel er, at Samsung har fulgt mobilernes forbillede og skrumpet rammen. Dermed har de kunnet klemme en større skærm ind uden at ændre de ydre mål særlig meget. Og det er ikke nogen dårlig skærm, men med god kontrast fra AMOLED-panelet og høj opløsning, der gør det til en nydelse at vise billeder. Eller se film. Man kan også glæde sig over den AKG-trimmede lyd, der nu understøtter Dolby Atmos. Virkelig godt for en tablet!

(Foto: Samsung)

I brug

Der, hvor Galaxy Tab adskiller sig fra konkurrenterne, er det store udvalg af tilbehør. Med et tastatur kan den erstatte en bærbar på rejser. Med den fremragende Wacom-pen kan man både lave skitser og benytte alle de smarte genveje, der får jobbet gjort hurtigere. Og på kontoret kan man bruge Dex docking-stationen og koble tablet’en til en stor skærm.

Brugerfladen justeres automatisk, så den bliver mere computeragtig, hvilket gør S4 lettere i brug end med Androids standardbrugerflade. Vi kan også godt lide den forbedrede ansigtsgenkendelse, der sjældent kikser.

Ydelse

Forgængerens lidt forældede indmad er blevet opdateret med en mere moderne processor, selv om det ikke er den allernyeste. Til lettere opgaver er den 10-20 procent hurtigere, mens flertrådede apps faktisk er hele 65 procent hurtigere. Også grafikken er speedet op med 35 procent. Det er mere end nok til de fleste anvendelsesområder.

Konklusion

Samsung lader til at være de eneste, der stadig tror på eksklusive Android-tablets. Forgængeren S3 var vores favorit sidste år, og dette års opdatering vil ikke skuffe nogen.

Ved at skrumpe kanterne har de kunnet klemme en meget større skærm ind, uden at tablet’en er vokset nævneværdigt. Super AMOLED-skærmen er endnu bedre end iPad at se film på, og selv højttalerne er blandt de bedste. Derimod er Android mindre velegnet til tablets end iOS. Ydelsen er også blevet skruet op til det niveau, man forventer i dag. Men det er tilbehør som S-Pen, tastaturet og Dex-docken, der gør, at Galaxy Tab S4 faktisk kan bruges til arbejde på seriøs vis.

annonce

annonce
Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  Hvis e-sportskontrakten gik i vasken, men du stadig vil spille på højt niveau, har MSi en løsning, der er skræddersyet til din tegnebog.
  Endelig nogen, der slår Sony på støjreducerende hovedtelefoner. Og så er det Sony selv! WH-1000XM4 overtager tronen som markedsleder.
  På udkig efter en storskærm til en fornuftig pris? Så kommer Sony XH8096 som kaldet.
  BMW i8 er ingen Tesla. Den er meget federe!
  De, der netop har bestilt funklende ny Audi e-tron uden at sætte kryds ved et Bang & Olufsen-lydanlæg, må tilgive os, når vi siger: Au, au, au!
  Yamaha viser tydeligt, hvorfor de behersker high-end bedre end de fleste, med en pladespiller, der river konventionerne ned og går sine egne veje.
  De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.
  OnePlus Nord er blevet markedsført, som var mobilen ensbetydende med Jesu genkomst. Det er den ikke, men mindre kan også gøre det.

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  OnePlus Nord

  Vejl.pris 3899 kr Forventningsafstemning!

  Huawei P40 Pro+ (kamera)

  Vejl.pris 10000 kr Huawei først med 10x zoom i mobilen

  OnePlus 8 Pro (kamera)

  Vejl.pris 7000 kr Stærk oprykning af OnePlus kamera

  Samsung Galaxy S20 Ultra (kamera)

  Vejl.pris 10500 kr Samsung forsøger at gøre alt for meget og mister fokus
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.
  SOMMERTILBUD
  6 UGER LB+
  FOR KUN 6 KR
  Fuld adgang til lydogbillede.dk i sommer!
  PRØV i 6 UGER
  close-link