SUPERTILBUD PÅ LYD & BILLEDE. 30% DENNE UGE! SE TILBUDET HER!

: Fitbit Alta HR

Alta HR slår testvinderen

Charge 2 var bedst i test, men Alta HR overhaler indenom.

Lyd & Billede mener

Alta HR har en masse nyttige funktioner og en god app til at holde styr på det hele. Batteriet skal kun lades op en gang om ugen.
Det er ærgerligt, at Alta HR ikke er vandtæt og derfor ikke kan tages med i bad eller i poolen. Det smalle display gør det svært at læse SMS-beskeder.
Bluetooth 4.0 Touch-skærm Aktivitetssporing 24/7 Pulsmåling Accelerometer Telefonmeddelelser Udskiftelige remme Batteri: Op til 7 dage Pris: 1.299 kroner www.fitbit.com

Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1299 kr kr

Vi har tidligere anmeldt fitness-trackeren Fitbit Charge 2 og var ganske begejstrede for den. Fitbit har et glimrende stykke software til at gemme og skabe overblik over dit aktivitetsniveau og laver generelt nogle ganske gode produkter. Der var dog et par ting, som vi gerne så forbedret.

Nogle af vores ønsker er gået i opfyldelse med den nye og lidt billigere Fitbit Alta HR, der kan meget af det samme som Charge 2, selv om nogle få funktioner er pillet ud. Tager vi det indlysende først, så er Alta HR mindre end sin forgænger, 25 procent for at være mere præcis. Du får dog stadig indbygget aktivitetssporing, pulsmåler, accelerometer, søvn-tracking og mulighed for at udskifte remmen.

Ligesom Charge 2 er Alta HR desværre ikke vandtæt, og du skal derfor huske at tage den af, inden du går i bad eller hopper i poolen. Det lyder måske fjollet, men er man vant til et vandtæt ur, er det noget af en omvæltning. Lige præcis den funktion ser vi meget gerne, at Fitbit får ind i deres næste tracker.

Bedre batteri

Heldigvis er der også nye tilføjelser, hvoraf batteriet nok er den største forbedring. Alta HR kan modsat sin ældre storebror holde strøm i godt syv dage, hvilket er to til tre dage ekstra. Det kan mærkes! Den mindre størrelse på enheden betyder samtidig, at trackeren ikke virker så bastant på armen, omend højden faktisk er den samme. Designet er meget ens, men stadig mere diskret.

Beskeder og notifikationer fra din telefon bliver vist i displayet, som det også var tilfældet på Charge 2, og Alta HR kan stadig tælle dine skridt, give et estimat på kalorieforbrændingen, vise, hvor mange minutter du har været aktiv, samt opdatere dig på pulsen. Målingerne er som tidligere ikke 100 procent nøjagtige. F.eks. fik vi flere gange ros for 10.000 daglige skridt, mens vi vaskede op. Ja, det giver ikke rigtig nogen mening.

Lidt færre funktioner

Ser vi på, hvilke funktioner der så til gengæld er røget ud, er det ting som åndedrætsøvelser, måling af iltoptag samt muligheden for at se statistik på træning i realtid i stedet for først at kunne se det, når informationerne er overført til din telefon.

En mere væsentlig mangel er den indbyggede knap, som sad i siden på Charge 2. Den savner man faktisk lidt, især når accelerometeret ikke lige opfanger, at man roterer håndleddet. Du kan stadig tappe med pegefingeren på displayet for at vække det, men heller ikke det virker altid efter hensigten. Det er småting, men dog noget, der skal nævnes.

Konklusion

Fitbit Alta HR minder på utrolig mange punkter om vores tidligere testvinder Fitbit Charge 2. Der er dog tale om en mindre tracker, som derfor er mere diskret på håndleddet, til en lidt lavere pris og med en bedre batterilevetid. Funktionsmæssigt kan de to meget af det samme, og vi skal ærligt sige, at vi ikke savner de funktioner, der er blevet pillet ud.

Vil du have en tracker, som godt nok ikke er 100 procent nøjagtig, men dog giver dig et estimat over dit aktivitetsniveau, er Fitbit Alta 2 et godt bud, trods den manglende vandtæthed.

picture1 picture2 picture3
<
>
(Foto: Producent)

Nyeste artikler:

Kommenter

Skriv et svar

  Læs også

  De kompakte JBL L82 Classic giver så meget sjov for pengene, at vi udråber dem til bedst i klassen.
  iPhone 12 Pro Max tørrer gulv med konkurrenterne og har det bedste kamera, vi har set hidtil.
  Sonys topspecificerede spilkonsol byder på lynhurtig ydelse og knivskarp grafik – skræddersyet til næste generation af avancerede spil.
  Apple iPad Air og Samsung Galaxy Tab S7+ 5G i drabelig tvekamp.
  Denon har aldrig lavet en bedre surround-forstærker end jubilæumsmodellen AVC-A110.
  Hvis du skifter den gamle strømforsyning ud med en ny, kan det ske, at du bliver lige så overrasket, som vi blev.
  En digital notesblok er en meget bedre idé, end det lyder. Især når den er så god som reMarkable 2.
  For dem, der har råd, får man nok ikke bedre lyd fra den digitale musiksamling eller fra streaming-tjenester. Hvem der bare var rig!

  Aktuelle tilbud

  Annonce

  TAG Heuer Connected

  Vejl.pris 15990 kr Smart-ur i luksusklassen

  Logitech StreamCam

  Vejl.pris 1599 kr Til hjemmearbejde og videodrømme

  AOC CQ27G2U

  Vejl.pris 2539 kr Buet gaming-skærm til flad pris

  Acer ConceptD 500

  Vejl.pris 23499 kr En stilfuld dag på kontoret
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.