TESTBedste iPad-tastatur til dato

iPad-tilbehør

Logitech fortsætter med at gøre iPad til en næsten komplet computer. Fold-Up Keyboard er en lille genistreg.
forfatter

Jeg sidder nu og skriver på Logitechs seneste tastaturvariant til iPad. Det skal bemærkes, at den kun vil fungere med iPad 2. Tidligere har Logitech lanceret en Keyboard Case og et mere traditionelt tastatur, også til iPad.

Med Fold-Up Keyboard kroner Logitech arbejdet med en virkelig genial løsning. Jeg troede ikke det var muligt at komme med endnu en tastaturløsning til iPad. Der findes en veritabel skov af dem på markedet. Dette er imidlertid noget specielt.

Design
Lad os tage det negative først. Tastaturet er tænkt til at skulle indeholde selve iPad´en. Dette gør at det hele bliver lidt tykt, næsten som en traditionel lille bærbar. På den positive side vejer det næsten ingenting og størrelsen, hvis vi ser bort fra tykkelsen, er ikke meget større end selve iPad´en.

En anden ting som bekymrer mig lidt, er at der er mange bevægelige plastdele, så jeg tænker lidt på holdbarheden over tid. Der stopper mine bekymringer så også. For en der skriver meget på sin iPad, er dette en løsning, som nærmest er perfekt. Det hele er udført i sort plast, og du placerer iPad´en ned i selve enheden. Her sidder den trygt og godt. En lille genial pointe er, at du kan have Apples Smart Cover festet til enheden, mens den er i tastaturet.

I brug
Foldet ud er tastaturet omtrent i fuld størrelse og usædvanlig behagelig at skrive på. Det har også alle de iPad-specifikke taster. På dette område fungerer det også glimrende. Sammenkoblingen med iPad´en er også også latterlig enkelt. Når du tænder den første gang, parrer den sig med iPad´en, og derefter foregår sammenkoblingen automatisk hver gang, du folder tastaturet ud. En fordel er, at hver gang du slår det sammen, afslutter tastaturet Bluetooth-funktionen, og dermed sparer du batteri. Batteriet lades via en micro USB kabel, som følger med.

Batterilevetiden er efter min mening også meget god. Det tager omtrent 3 timer at lade tastaturet helt op, men så får du også omkring 500 timer med skrivning retur. Vi har ikke testet lige dette i praksis, men erfaringer med Logitech taler for, at det ikke er langt fra sandheden.

Konklusion
Uden tvivl den bedste tastaturløsning til iPad, jeg har testet til dato. Den gør iPad´en lidt tyk, men skriver du meget, er det absolut det værd. Det er let, funktionsrigt og med god batterilevetid. Herudover er det meget behageligt at skrive på, og det er måske det vigtigste. For en rejsende iPad bruger, som vil skrive, er det en virkelig god løsning.

Annonce

 

Har du dette produkt?
Giv din karakter.
0 / 6

Your page rank:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gisle Orlund


Læs også: