Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV
L&B’s julekalender: Låge 04Deltag

: Asus Transformer Pad Infinity

En ægte iPad-dræber

Hvis Samsung er kongen af Android-smartphones, så er Asus kongen af Android-tablets. Det slår Transformer Pad Infinity fast med syvtommersøm!

Skrevet af / 14/09/2012 - 00:00
Asus Transformer Pad Infinity
Peter Gotschalk

Det kan virke som den største kliché at kalde en god Android-tablet for en iPad-dræber, for den betegnelse har overivrige journalister efterhånden påduttet mangen en iPad-konkurrent, men denne gang er den god nok. Asus Transformer Pad Infinity er intet mindre end den bedste Android-tablet nogensinde!

Vi har testet Wi-Fi-modellen med 1,6 gigahertz Nvidia Tegra 3 quad-core processor, men Transformer Pad Infinity fås også i en udgave med 3G og 1,5 gigahertz Snapdragon dual-core processor. Begge modeller leveres med enten 32 eller 64 gigabyte indbygget lagerplads, som oven i købet kan udvides til 96 gigabyte ved hjælp af microSD. Desuden fås den med en mobil dock, der samtidig er et fuldt tastatur, men dette tilbehør indgår ikke i denne test.

Det gør til gengæld det superslanke design, den imponerende ydelse, det fremragende kamera og den imponerende skærm! Sidstnævnte har ikke helt samme høje opløsning som retinaskærmen på Apples nyeste iPad, men med en opløsning på 1920 x 1200 pixel (224 ppi) kan Asus alligevel godt være med i det gode selskab. Især fordi skærmen til gengæld er bestykket med en såkaldt IPS+ mode, som gør den ekstra lysstærk og knivskarp, så den kan anvendes udendørs, selv når solen skinner. Og det virker faktisk, selv om det suger godt med batteri.

Kameraet på 8 megapixel har LED-blitz og tager gode, skarpe billeder i naturlige farver, og i det hele taget er der intet at udsætte på den hardware, Asus har pakket ind mellem glasfronten og bagsiden af metal i et lækkert, stilrent og afrundet design, som nærmest tigger og be’r om et sagsanlæg fra Apple!

Asus Transformer Pad Infinity scorer højest i vores Geekbench-måling, og det giver sig udslag i en lydefri browser-oplevelse. Især bemærker vi, hvor hurtigt selv tunge sider loader både i den indbyggede browser og i Chrome.

Med hensyn til medier, så er Infinity nærmest altædende, både hvad angår musik og film, men bedst af alt er lyden, som har volumen og fylde og samtidig er ren som en nypudret barnenumse. Vores testspil kørte helt glidende og gav i øvrigt den blærede skærm rig lejlighed til at vise os, hvor godt computergrafik egentlig kan se ud.

Alt i alt er der ikke meget negativt at sige om Asus Tranformer Pad Infinity, ud over at den er testens dyreste. Hvis den senere bliver opdateret til Jelly Bean, bliver den muligvis endnu bedre, end den er i forvejen, men det må man jo så leve med!

Lyd & Billede mener

Flotteste Android-skærm Usædvanligt god lyd Let og slankt design Lynhurtig Super IPS+ sluger meget strøm Temmelig dyr

Også i denne test:

6 x Android 4.0 tablets

Sony Tablet S

Ny vin på gammel flaske

Sony Tablet S kom på markedet i 2011, men kan nu opdateres med Android 4. Det bliver den (kun) en smule bedre af.

Kileformet design Glimrende lyd PlayStation-godkendt
Billig finish Elendig kamera-app Understøtter for få medieformater Hakkende browser-oplevelse
Læs hele testen

Google Nexus 7

En lille genistreg

At sige, at man får noget for pengene med Google Nexus 7, er årets underdrivelse. Denne tablet-computer redefinerer begrebet “bang for the buck”!

Android 4.1 Jelly Bean Et røverkøb Høj ydelse og lynhurtig betjening Lækker skærm
Højst 16 GB lager uden mulighed for SD Intet ordentligt kamera Understøtter for få videoformater
Læs hele testen

Fujitsu Stylistic M532

Til slips og habit

Med Stylistic M532 forsøger Fujitsu at levere en tablet, der både kan bruges derhjemme og på arbejdet. Det er de sluppet delvis godt fra.

Både Wi-Fi og 3G Glimrende kamera God til professionel brug
For meget crapware Elendig lydkvalitet
Læs hele testen

Samsung Galaxy Tab 2 7.0

På det jævne

Samsungs Galaxy Tab 2 7.0 er mere discount, end den strengt taget behøver at være til prisen.

Understøtter microSD på 64 GB Altædende medieafspiller Hurtig browser-oplevelse 3G
Elendig skærm med lav opløsning Elendigt kamera og app
Læs hele testen

Acer Iconia Tab A510

Et fejlskud

Testens tungeste deltager lever ikke op til forventningerne.

Kan afspille de fleste videoformater
For tung Bliver varm Elendig lydkvalitet Problemer med afvikling af video og spil Ingen 3G
Læs hele testen

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top