Search
Generic filters

test : Jensen Stadium BT

Godt første forsøg

Jensens første trådløse hovedtelefoner er behagelige, men lyden bliver trættende i længden.

Lyd & Billede mener

Behagelige takket være store ørekopper. Få, men gode funktioner. Varm og fyldig lyd.
Klodsede og plasticagtige. Påtrængende diskant, der giver lyttetræthed i det lange løb.
 • Type: Over-ear
 • Drivere: 40 mm
 • Tilslutninger: Bluetooth 4.1, kabel
 • Lydformat: aptX
 • Mikrofon: Ja
 • Vægt: 300 g
 • Batteritid: 22 timer
 • Web: jensenscandinavia.com
Vis mere
Vis mindre

Vejl.pris 1400 kr

Norske Jensen Scandinavia har tidligere været mest kendt for billige trådløse højttalere og radioer. Men for et års tid siden kom de med et par virkelig prisbillige hovedtelefoner, Jensen Soundcheck Stadium. Og nu er den trådløse model Jensen Stadium BT her så, efter to års udviklingsarbejde. Målet har været at skabe en lyd, der passer til alle, med en prisseddel, der giver valuta for pengene. Lad os se, om det er lykkedes.

Bortset fra at ledningen nu er valgfri, ser de mere eller mindre ud præcis som den tidligere Stadium-model. Eftersom det er hovedtelefoner, hvor puderne omslutter ørerne, er kopperne selvfølgelig betydelig større end på testens on-ear-modeller. Men selv i betragtning af det virker de lige lovlig store til, man vil have dem på ude i byen.

Det knager foruroligende i plasticen, når man folder dem sammen, hvilket rejser tvivl om deres holdbarhed i længden. Men de sidder dejligt på hovedet. De går automatisk i parkoblings-mode, når de tændes, hvis de ikke kan finde en mobiltelefon, de genkender. En stemmeguide fortæller hele tiden, hvad der sker, hvilket måske ikke er unikt, men stadig en værdsat funktion.

(Foto: Producent)

Knapperne er få, men sidder lige lovlig tæt. Det betyder også, at de har flere funktioner, men det er logisk gennemtænkt, og man lærer det hurtigt. Man kan også starte taleassistenter som Google Assistant og Apple Siri.

Første indtryk af Stadium BT er, at de har en varm og tiltalende lyd, som mange vil sætte pris på. Bassen er fyldig, hvilket gør, at mange musikgenrer lyder medrivende. Men efter længere tids lytning, især hvis man skifter frem og tilbage mellem testdeltagerne, finder man mangler.

Lyden er ikke så raffineret som på Sony og ikke så naturtro som på Jays. Diskanten er lidt påtrængende, hvilket gør, at man bliver træt i ørerne ved længere tids lytning.

Konklusion

Jensens første forsøg udi kablede hovedtelefoner var vellykket med meget lyd for pengene. Nu, hvor den trådløse model er her, møder de hårdere konkurrence.

Kvalitetsindtrykket er ikke så godt som på konkurrenterne, og over-ear-modeller er bedre egnet til at bruge derhjemme end ude i byen. De bliver simpelthen for store og klodsede. Men de fungerer godt og har nogle smarte funktioner. Lyden er tiltalende i begyndelsen, men man finder efterhånden svagheder. Tæt på, men ikke i top.

Vi sætter stor pris på, at du læser Lyd & Billede!
Log ind for at læse videre.

Kommenter

Skriv et svar

  Også i denne test:
  Jays u-Jays Wireless - Vellydende men upraktiske
  Flotte kvalitetshørebøffer med rigtig god lyd, men også irritationsmomenter.
  JBL Everest 310 - Bedre men ikke fejlfrie
  Væsentlige forbedringer i forhold til forgængeren, men til gengæld er der kommet nye problemer.
  Marshall Mid Bluetooth - Rocklyd på mellemhånd
  Marshall Mid har beholdt den seje læderjakke, men er blevet mildere indenunder.
  Pioneer SE-MS7BT - Når detaljerne er vigtigst
  Hvis du tror, at trådløse hovedtelefoner ikke får musikkens detaljer med, skal du høre SE-MS7BT!
  Sony WH-H800 - Stor lyd til lavere pris
  Efter en prissænkning er Sonys farverige og vellydende hovedtelefoner pludselig et kup.

  Læs også

  Panasonics topmodel er guf for de virkelig kræsne TV-entusiaster: HZ2000 giver superlækre billeder i ægte studiekvalitet!
  HP Sprocket Select har absolut ingen nytteværdi. Og den mobile fotoprinter leverer faktisk halvdårlige billeder. Alligevel er den ret fantastisk.
  Efter en tur i Honda e virker det meste andet gammeldags.
  Asus ZenBook 14 UMA425 er en lækker og stilfuld maskine, der vil være perfekt til studier eller som arbejds-laptop på farten.
  Shure Aonic 50 har måske den bedste lyd, vi har hørt fra støjreducerende hovedtelefoner.
  Nikons billigste full-frame Z-kamera er bedst i sin klasse på ét område, men har nogle mangler og koster stadig for meget.
  Samsungs topmodel Q950TS byder på rålækkert design, knivskarp billedkvalitet og imponerende lyd. Men det koster!
  Asus er rykket helt op i high-end-klassen med en sværvægtsmobil, der kan konkurrere på lige fod med de bedste på markedet. Et dette Asus’ øjeblik?

  Aktuelle tilbud

  Annonce
  Prisjagt.dk er en kommerciel partner for lydogbillede.dk. De leverer opdaterede priser, prisvarsling og produktinformation.