Nyhed

XGO3: smart-ur til børn med ringefunktion

Hold dig i kontakt med dit barn på en tryg og sikker måde.

Tanken er, at Xploras XGO3 smart-ur skal give børn en tryg introduktion til den digitale verden – og dermed en mere sikker hverdag for mange familier. Selvom dette smart-ur også fungerer som en telefon, er der ingen adgang til sociale medier, internet eller online billeddeling.

XGO3 henvender sig til forældre, der har børn mellem 4-11 år, og som ønsker at føle sig trygge, når børnene går hjemmefra.

Med Xploras GPS-funktion kan du nemt følge dit barn, mens det leger og færdes udendørs. I den separate app, beregnet til at blive brugt af forældre eller andre voksne i barnets miljø, kan der oprettes sikre zoner (T-zoner). Du får så besked, hver gang barnet ankommer til, eller forlader, disse zoner.

XGO3 fås i fem forskellige mere eller mindre sjove farver, så her er noget for alle. (Foto: Xplora)

XGO3 leveres med et forudinstalleret SIM-kort fra Xplora Mobile, som giver dig mulighed for at foretage og modtage opkald til og fra godkendte kontakter. På den måde kan barnet holde kontakten til venner og familie på en tryg og sikker måde. Med smart-uret kan barnet også modtage beskeder, som barnet kan svare på ved hjælp af forudinstallerede svar, emojis og talebeskeder.

Med et 2 MP kamera kan XGO3 tage billeder, som barnet så kan dele med dig i løbet af dagen. Xplora overholder alle GDPR-regler, så du behøver ikke bekymre dig om, at billederne bliver gemt eller ender på internettet.

Aktivitet er grundlaget for et sundt liv, og med dét i tankerne har uret desuden en indbygget skridttæller.

XGO3 – tilgængelighed og pris

Smart-uret er tilgængeligt nu, og prisskiltet siger 1.299 kroner.

Les videre
Exit mobile version