TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
NYHED

Vi takker for tilliden

Folket har talt, og Lyd & Billedes store læserundersøgelse er nu afsluttet. Her er resultatet – og vinderne!

At alle bruger deres stemmeret, er en forudsætning for ethvert velfungerende demokrati. For os her på Lyd & Billedes redaktion er det også afgørende, at DU som læser bruger din stemme og fortæller, hvad du synes om vores blad, vores website og vores indhold! Om nyhederne er friske, og om vores tests er grundige nok. Hvad du gerne vil læse mere om eller helst være foruden. Og ikke mindst om vi skriver, så alle kan forstå det, og ikke det rene “technobabble”.

Responsen på vores læserundersøgelse har været overvældende og har givet os mange interessante svar – konstruktiv feedback, der vil hjælpe os med at gøre Lyd & Billede endnu bedre.

Tilbagemeldingerne må i høj grad siges at være positive. Redaktionen kan glæde sig over, at Lyd & Billede nyder meget stor tillid blandt vores læsere. Hele 90 procent af de adspurgte vurderer troværdigheden af Lyd & Billedes tests som høj eller meget høj, og 85 procent siger, at de har stor nytte af at læse Lyd & Billede, når de skal købe et nyt produkt. Det gør os både stolte og ydmyge!

Desuden har vi fået en masse værdifuld feedback om populære stofområder. Er der f.eks. noget, læserne sætter pris på og gerne vil læse MEGET MERE af, så er det Råd & Tips-artikler, “Sådan gør du” og guides inden for relevante produktkategorier. Det vil redaktionen afgjort tage til sig og gøre noget ved!

Vindere af konkurrencen

Alle, der deltog i læserundersøgelsen, havde også chancen for at vinde et sæt Kygo-hovedtelefoner. Nu er konkurrencen afsluttet, og vinderne er udtrukket!

without further ado, her er de heldige vindere:

Bernd Jørgen Hviid, Næstved

Knud Erik Jensen, Spøttrup

Anna Bengtson, Halmstad

Stefan Johansson, Lindome

Filips Mineur, Båstad

Sveinung Moen, Skjervøy

Thore H. Gilje, Stavanger

Rune Røsholdt, Nøtterøy

Toril Gulbrandsen, Stokke

Andrea Småland Vildalen, Indre Arna

Det er dem, der løber med præmien, et sæt Kygo A4/300 BT trådløse hovedtelefoner.

Lyd & Billede gratulerer – og takker for tilliden!

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.