Vi takker for tilliden

Folket har talt, og Lyd & Billedes store læserundersøgelse er nu afsluttet. Her er resultatet – og vinderne!
Annonce
Annonce
forfatter

At alle bruger deres stemmeret, er en forudsætning for ethvert velfungerende demokrati. For os her på Lyd & Billedes redaktion er det også afgørende, at DU som læser bruger din stemme og fortæller, hvad du synes om vores blad, vores website og vores indhold! Om nyhederne er friske, og om vores tests er grundige nok. Hvad du gerne vil læse mere om eller helst være foruden. Og ikke mindst om vi skriver, så alle kan forstå det, og ikke det rene “technobabble”.

Responsen på vores læserundersøgelse har været overvældende og har givet os mange interessante svar – konstruktiv feedback, der vil hjælpe os med at gøre Lyd & Billede endnu bedre.

Tilbagemeldingerne må i høj grad siges at være positive. Redaktionen kan glæde sig over, at Lyd & Billede nyder meget stor tillid blandt vores læsere. Hele 90 procent af de adspurgte vurderer troværdigheden af Lyd & Billedes tests som høj eller meget høj, og 85 procent siger, at de har stor nytte af at læse Lyd & Billede, når de skal købe et nyt produkt. Det gør os både stolte og ydmyge!

Desuden har vi fået en masse værdifuld feedback om populære stofområder. Er der f.eks. noget, læserne sætter pris på og gerne vil læse MEGET MERE af, så er det Råd & Tips-artikler, “Sådan gør du” og guides inden for relevante produktkategorier. Det vil redaktionen afgjort tage til sig og gøre noget ved!

Vindere af konkurrencen

Alle, der deltog i læserundersøgelsen, havde også chancen for at vinde et sæt Kygo-hovedtelefoner. Nu er konkurrencen afsluttet, og vinderne er udtrukket!

without further ado, her er de heldige vindere:

Bernd Jørgen Hviid, Næstved

Knud Erik Jensen, Spøttrup

Anna Bengtson, Halmstad

Stefan Johansson, Lindome

Filips Mineur, Båstad

Sveinung Moen, Skjervøy

Thore H. Gilje, Stavanger

Rune Røsholdt, Nøtterøy

Toril Gulbrandsen, Stokke

Andrea Småland Vildalen, Indre Arna

Det er dem, der løber med præmien, et sæt Kygo A4/300 BT trådløse hovedtelefoner.

Lyd & Billede gratulerer – og takker for tilliden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Philips har kombineret deres farvestrålende OLED-TV’er med en potent soundbar fra Bowers & Wilkins. Resultatet er et ægte drømme-TV!
Vil du have ægte 8K-opløsning uden at betale en formue? Så kan Samsung Q700T være den rette medicin.
Har du netop slået kløerne i en PlayStation 5 eller en Xbox Series X? Så vil du måske også gerne opgradere din skærm. Vi har testet de bedste TV’er til gaming!
LG’s og Sonys nye topmodeller er propfulde af funktioner og ny teknologi. Men hvilket af disse 8K-TV’er har den allerbedste billedkvalitet? Vi tester!
Årets nye OLED-skærme får en række opdateringer, inklusive en ny 77-tommer med Ambilight!
Samsung har udviklet en ny app, der lader dig kalibrere dit TV selv ved hjælp af mobilen.
Sonys enorme videovæg kommer nok ikke ind i stuerne lige med det første, men det kan godt ske, at du får den at se i aktion alligevel!
LG Display tilbyder flere nye OLED-skærmstørrelser i 2021, deriblandt en længe ventet 42-tommer. Spørgsmålet er, hvilken af TV-producenterne der først bider på.
BMW’s kommende elbil får rørt sig på testbanen.
Cambridge Audio DacMagic 200M har MQA-dekodning og hovedtelefonforstærker.
Høretelefonerne Nova H1 er lavet til kvinder og andre, der holder af at pynte sig med øreringe.
Lillebitte sub med uanede kræfter.
Især OnePlus 9 bliver en markant opgradering i forhold til OnePlus 8, mens skærmene ikke forandrer sig meget i forhold til sidste år.
En af de mest populære Netflix-film nogensinde får snart sin opfølger(-e?).
Det kræver ikke særlige super-ører at høre forskel på hi-fi-udstyret. Enhver med en nogenlunde normal hørelse kan gøre det. Det handler alene om teknik og lidt øvelse.
De to kinesiske mobilproducenter vil fremover udvikle produkter i fællesskab.
Nu kan du glæde dig til mere pomp, pragt, intriger – og sex – blandt det bedre borgerskab i 1800-tallet.
Reporter-udgave med kevlar
Premieren på den 25. James Bond-film flyttes til efteråret.
Med endnu en global streamingaktør på det nordiske markedet optrappes kampen om streamingabonnenterne.