TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Usher og Jack White til iTunes Festival 2012

Igen i år byder Apple op til dans i London Roundhouse. iTunes Festival finder sted til september og er lig med 30 aftener i træk med gratis live-musik, som kan ses på din iPod, iPad eller iPhone.

forfatter
Publiceret 21/05/2012 - 11:12

Siden 2007 har Apple årligt afholdt den såkaldte iTunes Festival, som er en lang række gratis koncerter med kendte kunstnere, som streames live via iTunes Festival app’en, som kan hentes ligeledes gratis i Apples App Store.

Alle koncerterne finder sted i The Roundhouse i London, og tidligere år har budt på koncerter fra kunstnere som Moby, Coldplay, Linkin Park, Foo Fighters, Faithless, Paul Simon og mange flere.

I år kommer blandt andet Usher, Jack White, Norah Jones og Emeli Sandé til at stå for underholdningen.

Der er selvfølgelig også publikum til stede ved koncerterne, men heller ikke de får lov til at betale en krone for deres billetter. I stedet kan man vinde adgang til koncerterne. Vinderne findes via lodtrækning, men desværre kan man kun deltage, hvis man er fyldt 14 år og i øvrigt bor i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Irland eller Holland.

Skulle du være så heldig at have adresse i et af disse lande, kan du deltage i lodtrækningen om gratis billetter til iTunes Festival 2012 her.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend