Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Usher og Jack White til iTunes Festival 2012

Igen i år byder Apple op til dans i London Roundhouse. iTunes Festival finder sted til september og er lig med 30 aftener i træk med gratis live-musik, som kan ses på din iPod, iPad eller iPhone.

Skrevet af / 21/05/2012 - 11:12
Usher og Jack White til iTunes Festival 2012

Siden 2007 har Apple årligt afholdt den såkaldte iTunes Festival, som er en lang række gratis koncerter med kendte kunstnere, som streames live via iTunes Festival app’en, som kan hentes ligeledes gratis i Apples App Store.

Alle koncerterne finder sted i The Roundhouse i London, og tidligere år har budt på koncerter fra kunstnere som Moby, Coldplay, Linkin Park, Foo Fighters, Faithless, Paul Simon og mange flere.

I år kommer blandt andet Usher, Jack White, Norah Jones og Emeli Sandé til at stå for underholdningen.

Der er selvfølgelig også publikum til stede ved koncerterne, men heller ikke de får lov til at betale en krone for deres billetter. I stedet kan man vinde adgang til koncerterne. Vinderne findes via lodtrækning, men desværre kan man kun deltage, hvis man er fyldt 14 år og i øvrigt bor i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Irland eller Holland.

Skulle du være så heldig at have adresse i et af disse lande, kan du deltage i lodtrækningen om gratis billetter til iTunes Festival 2012 her.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk
Scroll to Top