Veludstyret TV til hyggelig pris

TCL ønsker med TV’et P715 at kombinere ydelse med teknologi og et minimalistisk design.
forfatter

Det nye TCL P715 har “et elegant, minimalistisk design med en ultraslank profil i børstet metal”. Smart-funktionerne er i orden via Android TV 9.0. Den nyeste Android-version er blevet kvikkere og mere TV-venlig, med hurtig adgang til både flow-TV-kanaler og apps som YouTube og Netflix. Det er også lettere at hoppe mellem forskellige typer indhold og fortsætte, hvor man slap.

Stemmestyring

Det er muligt med stemmestyring via Google Assistant, eller alternativt Amazon Alexa. Nogle løser det med en mikrofon i fjernkontrollen, men her sidder den i selve TV’et, så du kan bruge stemmen, selv om du skulle have smidt fjernbetjeningen væk.

Eftersom TV’et bruger Android som styresystem, kan det let indgå i et smart-hjem baseret på Google Home / Nest.

HDR

TV’et understøtter HDR-formaterne HDR10 og HLG og har en funktion kaldet Smart HDR, som på bedste vis forsøger at opkonvertere billeder med standarddynamikområde til HDR.

TV’et kan også opskalere almindelige HD-udsendelser til 4K. Med P715 bruger TCL en algoritme, hvor den opskalerer ud fra de informationer, der findes i billedet. Det står i modsætning til de nyeste typer high-end-TV’er, som benytter deep learning, en form for kunstig intelligens, til at regne sig frem til den manglende information baseret på viden, den får ved at studere en billedbank på flere tusinde ultraopløste billeder.

Den indbyggede Chromecast gør, at du kan streame trådløs video fra mobil eller computer til TV’et, og med fjernbetjenings-appen T-Cast kan TV’et styres med mobilen.

Specifikationer i korte træk – TCL P715

4K HDR

Annonce

Smart HDR

Mikrodimming

Smart TV med nyeste Android OS (9.0)

Stemmestyring

Dolby Audio

4K-opskalering

TCL T-cast

Minimalistisk fuldskærmsdesign med ramme i børstet metal

Annonce

Tilgængelighed og priser

TCL P715 er tilgængeligt nu i følgende størrelser:

43″  3.490 kr.

55″  3. 990 kr.

60″  4.990 kr.

65″  6.990 kr.

Annonce

75″  9.990 kr.

tcl.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også