Nyhed

Tysk high-end-TV vender tilbage

Loewe vil vise de nye produkter frem på IFA 2020.
forfatter

Efter langvarige økonomiske problemer kastede ejerne af den tyske TV-producent håndklædet i ringen sidste år. Nu har Loewe fået nye ejere, og Skytec planlægger at fremvise nye Loewe-produkter allerede på IFA-messen i Berlin til september.

Ejerne har etableret et nyt 25.000 kvadratmeter hovedsæde i Kronach, hvor Loewe skal lægge planerne for fremtiden for den gamle high-end TV-producent.

Læs også: OLED i luksusklæder

(Foto: Loewe)

Loewe skal allerede være i gang med nye produkter og har etableret nye aftaler med samarbejdspartnere og komponentleverandører. F.eks. LG, der leverer paneler til TV’erne, men også leverandører til Loewes kommende højttalermodeller, som ligeledes vil fremvises på IFA 2020.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.